Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

EDULAB d’Estiu a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/25/2014 09:55:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesEDULAB d’Estiu a Aula Blanes

L’entitat blanenca s’ha afegit a un projecte del Consell Comarcal de la Selva sobre l’educació del desenvolupament i proposa participar en uns tallers d’inscripció gratuïta

Un estiu més Aula Blanes aprofitar aquest període que per a alguns és de vacances i proposa participar en unes jornades pedagògiques. Aula Blanes s'ha afegit a un projecte del Consell Comarcal de La Selva que treballa per l'educació del desenvolupament (DEAR-Project www.transformem.org). Es tracta de poder participar durant un matí en 4 tallers simultanis treballant aspectes de les llengües i l'intercanvi. Els tallers es faran el dimecres 2 de juliol a l'INS-ESC de Lloret de Mar.

Cada taller serà de 25 participants: 10 adults (pares, mares, professors) i 15 nois i noies (d'edats entre 3 i 4 d'ESO). Des d’Aula Blanes es presenta aquesta proposta com una oportunitat única de poder combinar aprenentatge i experiència inter-generacional. Els tallers seran conduits per professionals d'entitats expertes en cada àmbit, en concret s'ofereixen:

1- Ciència: Els secrets del bosc Aquest taller està conduit per XATRAC, una entitat dedicada a l'estudi i a la difusió del medi natural. La seva proposta té relació amb els canvis que pateix el medi natural al llarg del temps i la interacció home-natura. Proposa descobrir quins secrets amaga el bosc.

2- Tecnologia: Reencarnació de Hardware Està monitoritzat pels professionals del Fade Festival i membres de l'Orquestra dels Luthiers Drapaires. En aquest cas, convida a construir aparells i instruments audiovisuals a partir de material electrònic vell.

3- Joc: Te la jugues? Se n’encarrega Ludus Mundi, entitat dedicada a la divulgació del joc de taula com a eina per la millora educativa. La seva proposta és un ampli tast de diferents jocs de taula amb diferents mecanismes amb un clar lligam educatiu.

4- Relat: La màquina d'escriure Conduit per Cristina Fernández, poeta i professora de
Secundària, el seu taller serà un tast de l'assignatura d'escriptura creativa que
desenvolupa amb l'alumnat de l'ESO.

Les places són limitades i la inscripció gratuïta. Tots els detalls, així com el formulari d'inscripció a www.jornadespedagogiquesdestiu.com o bé a
www.aulablanes.cat.


Data de realització: 06/25/2014 | Data de la darrera actualització: 06/25/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300