Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Exposició i lliurament dels Premis Quillat de Fotografia 2014 de l’AFIC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2014 11:15:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NOU_LOGO_AFICExposició i lliurament dels Premis Quillat de Fotografia 2014 de l’AFIC

Les fotografies premiades i finalistes estaran exposades a Casa Saladrigas fins al 2 d’agost després que dissabte passat es va fer el lliurament de premis

Dissabte passat va tenir lloc a Casa Saladrigas el lliurament de guardons corresponents a la 42a edició dels Premis Quillat de Fotografia que un any més ha organitzat l’AFIC, l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. Enguany el veredicte, que es va emetre a mitjans del passat mes de juny, el va emetre el jurat format per Marcelo Caballero, Nati Martínez, Tato Rosas, Jep Flaqué, jaume Vila i Roderic Pla.


Fotografia: Anna Ma Sarrión
El guanyador del Premi Quillat al millor fotògraf del concurs ha estat Enrique López-Tapia amb un total de 4 fotografies: 3 d’elles premiades i 1 finalista, i ha rebut diploma, 500 € i la medalla daurada CEF. Per la seva banda, el Premi Quillat Social al millor fotògraf del concurs i soci de l’AFIC l’ha guanyat Carles Carreras Parera amb un total de 8 fotografies seleccionades al veredicte exclusiu de socis, i ha rebut diploma, 300 € i la medalla platejada CEF.


Fotografia: Anna Ma Sarrión
En aquest sentit, des de l’AFIC també han destacat els resultats aconseguits per altres socis de l’entitat, com Jonathan Gascó, que ha fet un primer premi en la secció d’esport o Albert Fontàs, Xavier Xaubet, Maria Comas i Carles Carreras, tots ells amb una fotografia finalista. El lliurament de premis el van encapçalar la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Lara Torres, acompanyada de la presidenta de l’AFIC, Glòria Sánchez, així com d’altres membres del consistori.


L’acte també va servir per inaugurar oficialment l’exposició que mostra les 44 fotografies finalistes i les 11 premiades a cada secció. Es tracta d’un total de 50 fotografies i 5 col·leccions que es podran visitar fins al 2 d’agost en els següents horaris: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h; i de dijous a dissabte de 17 a 20 h. Els diumenges, dilluns i dies festius, l’exposició a Casa Saladrigas és tancada.


Tots els amants del món de la fotografia en especial i de l’art en general trobaran en aquesta exposició la diversitat de temes i estils que cada fotògraf ha imprès en els seus treballs presentats. Això fa que es tracti d’una visita absolutament recomanable per a tothom. Pel que fa a les seccions de què es composa, són els següents: Natura, Retrat, Macro, Paisatge, Art Experimental, Arquitectura, Esportiva, Bodegó, Estil Street, Mar i Col·lecció. Més informació sobre la relació de guanyadors /-es dels premis i finalistes : http://www.aficblanes.com/website/noticies.asp?id_noticia=463

Data de realització: 07/08/2014 | Data de la darrera actualització: 07/08/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300