Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

7a Festa i Desfilada de Models de l’Esguard


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2014 03:25:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

7a Festa i Desfilada de Models de l’Esguard

Una vintena d’usuaris de l’associació per a persones amb discapacitat intel·lectual van ser els protagonistes, a ritme de les cançons que va interpretar el grup “Petit Comité”

L’Esguard de Blanes, l’associació per a persones amb discapacitat intel·lectual, va protagonitzar dissabte passat una nova edició de la Festa Sense Diferències, que es va allotjar al passeig de mar. Aquesta vegada es tractava de la setena edició d’un esdeveniment que ja és un clàssic en l’agenda estiuenca de la població.


Com ja ha passat en totes les anteriors edicions, el recinte es va quedar petit per enquibir la gran quantitat de públic que va assistir a una festa on l’ingredient central és la desfilada de models que protagonitzen els usuaris de l’entitat. Es tractava d’una vintena de nois i noies que es movien al ritme de les cançons que va interpretar a capel·la el grup Petit Comité, que col·laborava de franc. De fet, el què caracteritza aquest esdeveniment és el suport desinteressat que rep L’Esguard per part de moltes empreses, entitats i particulars.


També és un clàssic que la Festa Sense Diferències compti amb un mestre de cerimònies d’excepció. Si l’any passat ho va ser Fina Brunet, enguany va agafar-li el relleu el també periodista blanenc Rafel Bagot. La festa també va incloure una gran rifa on es van sortejar un total d’11 lots a base de comprar tires de números que aviat van ser reclamats pel públic.

Una altra manera de col·laborar amb l’entitat era comprar algun tros de pastís, entrepans i d’altres autèntiques exquisideses culinàries que havien preparat els pares i mares, amics i familiars de l’Esguard. Val a dir que l’entitat de Blanes també ha comptat enguany amb el suport de l’Ajuntament, l’associació per a discapacitats Solete i un llarg llistat de botigues, empreses i comerços que col·laboren cedint premis, serveis i regals.


Tot plegat per ajudar a complir la finalitat de l’Esguard que, tal i com explica la seva presidenta, Txell Rubio, no és altre que els nois i noies gaudeixin i s’ho passin bé. Una finalitat que van compartir dissabte passat tant els i les models com el públic assistent. Després de la desfilada i la rifa de regals, la vetllada es va tancar amb un breu concert que va oferir Petit Comitè.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/10/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300