Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El concert de la “VBella Banda” estrena l’Escenari Festa Major 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2014 03:50:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El concert de la “VBella Banda” estrena l’Escenari Festa Major 2014

Durant aquests dies la Plaça dels Dies Feines allotjarà una sessió de monòlegs i diferents nits de ball a ritme d’orquestres, jazz, rumba i discoteca

Després que el passat diumenge la tempesta de pluja va obligar a traslladar el pregó al Teatre, l’Escenari de Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners no s’ha estrenat al cicle festiu d’enguany fins ahir al vespre. Ho va fer amb una Nit de Big Band, amb una formació de Blanes que va oferir una completa i exitosa vetllada.

Estem parlant de la “VBella Banda” de Blanes, que es va fundar l’any 2006 arran del retrobament d’antics músics de la Banda del Col·legi Santa Maria. El concert en formació de Big Band va comptar amb dues parts d’entre mitja i tres quarts d’hora de duració cadascuna d’elles. Es van oferir temes de música swing que anaven des dels anys 30 i 40 fins a peces més modernes swingades per ells.


Fotografies: Quim Llorens
Aquest 2014 és el segon any consecutiu en què la “VBella Banda” actua a la Festa Major de Blanes després que al 2013 ho van fer just després de la primera nit del Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Malgrat ahir encara no era nit de focs, val a dir que la Plaça dels Dies Feiners estava plena, amb un nombrós públic assegut tant a les cadires que hi havia disposades, com als bancs del voltant o encara que fos drets, per seguir millor el ritme dels temes que s’anaven tocant.


Fins i tot va haver-hi algunes parelles que van improvisar una pista de ball darrera de la zona de cadires durant el concert. Això fa sorprendre i animar la veterana formació de músics, que compta amb un públic fidel que gaudeix sempre d’un concert vibrant i ple de matisos.


Aquests seguidors incondicionals ja tenen a l’agenda una cita fixa que els torna a portar puntualment al Teatre de Blanes amb el concert de cap d’any, del qual la formació blanenca ja n’ha ofert fins a sis edicions. D’altra banda, si bé actualment la crisi apreta i no compten amb gaire projectes, es pot dir que els músics blanencs no paren.

Properes actuacions a l’Escenari Festa Major

L’Escenari de Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners allotjarà avui al vespre una Nit de Jazz amb Alba Careta i Lucas Martínez Quintet. Demà dimecres serà el torn d’una vetllada amb dos ingredients: per un costat serà una Nit de Rumba amb Tito Caito i Herni Pike, i per l’altre una Nit de Monòlegs amb Ivan Lázaro i Miquel Úbeda.


Dijous i Divendres tocarà Nit d’Orquestra amb La Privada i La Salseta del Poble Sec, respectivament. Dissabte serà el torn de la Nit Club 70 Ràdio amb la segona edició de “La Videofesta 2.0” i diumenge l’escenari culminarà el cicle amb música que tocarà l’orquestra La Gramola.

Data de realització: 07/22/2014 | Data de la darrera actualització: 07/22/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300