Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes potencia la destinació de Turisme Familiar posant en marxa l’Escenari Infantil de Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2014 07:44:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes potencia la destinació de Turisme Familiar posant en marxa l’Escenari Infantil de Festa Major

El nou espai del cicle festiu s’ha estrenat aquesta tarda amb un espectacle de titelles, i durant els propers dies hi haurà cinc actuacions més en aquest recinte

Avui dimecres s’ha posat en marxa una de les novetats que s’ha inclòs enguany a la Festa Major de Santa Anna que se celebra en aquesta població de la Costa Brava del 20 al 28 de juliol. Es tracta de l’Escenari Infantil, un espai on s’han centralitzat les actuacions adreçades especialment al públic infantil i familiar.


L’objectiu és justament aquest, potenciar la destinació de Turisme Familiar amb què compta la vila des de l’any 2007. Ja llavors, Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el Certificat DTF, marca certificada de qualitat per a destinacions especialment sensibles al turisme familiar que atorga Turisme de Catalunya i que reconeix l’excel·lència de la destinació guardonada.


L’Escenari Infantil està ubicat al Passeig Pau Casals, a l’alçada del monument a Joaquim Ruyra que hi ha en aquest indret. La posada en marxa del nou recinte s’ha fet amb un espectacle de titelles que ha anat a càrrec de La Família Guirigall, un grup d’animació infantil que sap tenir entretinguda la canalla a base d’una actuació musical on les titelles són les protagonistes.

En total es preveu que durant els propers dies hi hagi fins a cinc activitats més a la tarda en aquest indret formant part del programa de la Festa Major. Així, demà dijous els més petits podran gaudir d’un dels esdeveniments que més els agrada quan apreta la calor estiuenca: una Festa de l’Escuma animada que animarà la Cia Pep Puidemont amb l’espectacle “Bestieses amb Escuma”.


Divendres hi haurà una actuació de màgia amb el màgic Raül, i dissabte serà una ocasió especial, ja que es farà una doble cercavila que acabarà el seu recorregut justament a l’Escenari Infantil, on després hi haurà animació infantil amb Jordi Tonietti. Una cercavila sortirà des de la Plaça Solidaritat i seguirà pel Carrer Ample i el Passeig Corils i Vieta, mentre que l’altra començarà a la Plaça Catalunya i farà un recorregut pel Passeig de Mar fins arribar a confluir les dues plegades a l’Escenari Infantil. Animaran les cercaviles la Colla Gegantera de Blanes i la Cia. Circus Orkestar.

Les activitats de l’Escenari Infantil culminaran el diumenge amb el Concurs de Dibuix que organitza la Colla Gengantera de Blanes seguit per un espectacle d’animació infantil amb la Companyia País de Xauxa.

Data de realització: 07/23/2014 | Data de la darrera actualització: 07/23/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300