Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic en l’inici de l’Ensorra’t, el Festival de Música a la Platja de la Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2014 03:13:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ENSORRA'T 2014Èxit de públic en l’inici de l’Ensorra’t, el Festival de Música a la Platja de la Festa Major

El recinte de concerts inclou enguany quatre jornades que es van encetar amb “Poncho K” i que inclouran els grups “Se Atormenta una Vecina”, “Ragatunning”, “Green Valley” i “Betagarri”

La nit d’ahir dimecres va significar el tret de sortida de l’Ensorra’t, el Festival de Música a la Platja de la Festa Major de Blanes que per segon any consecutiu s’ha batejat amb aquest nom pel seu emplaçament. L’escenari està muntat darrera del Banc dels Músics del Passeig de Mar, mentre que el públic s’instal·la còmodament a la sorra, on pot gaudir de la música ballant o assegut.

El festival està gestionat en nom de l’Ajuntament de Blanes pel Consell Local de Joventut, que compta amb la participació de diverses entitats del municipi. Enguany s’han programat quatre nits de concerts i festa, la meitat que al 2013. La jornada que es va viure ahir ja va ser un èxit de públic, amb els grups “La Revuelta” i “Komplot”.


Fotografies: Aitor Roger
Com a cap de cartell va actuar “Poncho K”, un cantautor de rock sevillà que es caracteritza per la contundència i el surrealisme amb què impregna les lletres de les seves cançons. Els grups de versions “Se Atormenta Una Vecina” i “Raggatunning” seran els protagonistes de l’Ensorra’t d’avui dijous, després que hagi acabat l’espectacle pirotècnic del Concurs Internacional de Focs d’Artifici.

El divendres 25 de juliol, nit de revetlla de Santa Anna, s’han programat tres concerts: primer actuaran els catalans “Don Vito i los Corleole” i “Trast”, i després com a cap de cartell ho farà el grup de reggae “Green Valley”. La darrera nit de l’Ensorra’t del dissabte 26 de juliol preveu de nou una triple sessió de música. Els primers en escalfar l’escenari seran els “The Holly Sinners” i “La Sra. Tomasa”, mentre que els darrers en actuar seran els membres de “Betagarri”, un grup de música originari del País Basc amb més de 20 anys de trajectòria.

Llevat de la primera nit d’ahir dimecres, la resta de sessions del Festival de Música a la Platja començaran a un quart de dotze i tancaran a les tres de la matinada.


L’objectiu que es vol aconseguir és fer un salt qualitatiu en la programació de concerts i activitats dirigides al col·lectiu juvenil per consolidar l’Ensorra’t com el nou punt de trobada dels joves durant la Festa Major. Aquest és el tercer any consecutiu en què l’Escenari Jove de la Festa Major de Blanes s’emplaça en aquest indret. Amb els beneficis obtinguts a través de la gestió de la barra de bar de l’Ensorra’t moltes entitats juvenils podran gaudir d’un calaix econòmic que els permetrà organitzar activitats durant l’any.

Tornant a la crònica d’ahir dimecres de quarts d’onze de la nit, quan va començar la primera actuació, i fins que va tocar el darrer grup la platja del centre de la vila va atraure gran quantitat de joves. I és que un dels majors atractius que té l’Ensorra’t és que qui té ganes de ballar es posa arran d’escenari, mentre que qui vol conversar o gaudir d’una nit a la platja, només ha d’anar una mica més enrere, arran de mar.

Data de realització: 07/24/2014 | Data de la darrera actualització: 07/24/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300