Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El mal temps obliga a suspendre l’Aplec de l’Amor i a ajornar el concert de DeuDeVeu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/28/2014 03:49:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2014El mal temps obliga a suspendre l’Aplec de l’Amor i a ajornar el concert de DeuDeVeu

La intenció de l’Ajuntament és poder programar el concert dels guanyadors de l’“Oh Happy Day” perquè es faci a la Festa Major Petita si l’agenda del grup ho permet

L’Ajuntament de Blanes ha suspès els actes que estava previst celebrar aquest dilluns al vespre en motiu de l’Aplec de l’Amor, la darrera activitat que havia de tancar el programa de la Festa Major d’aquest 2014. La decisió s’ha pres a causa de les condicions meteorològiques. Després que des de fa dies les previsions anunciaven tempestes en aquesta zona del territori, a primera hora d’aquesta tarda s’han complert amb una intensa pluja que ha caigut al municipi.

El principal ingredient de la celebració havia de ser l’espectacle de música vocal Junts que havia d’oferir a partir de les 10 de la nit el grup DeuDeVeu, guanyador del concurs de TV3 Oh Happy Day. L’Ajuntament de Blanes s’ha posat en contacte amb la companyia per mirar de trobar una altra data al calendari i emplaçar-la llavors.


Imatges d'Arxiu Aplec de l'Amor - Autor Fotografies: Quim Llorens
Inicialment, la idea seria que l’espectacle formés part del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Blanes que se celebra durant la segona quinzena d’agost per festejar els copatrons del municipi, Sant Bonós i Sant Maximià. La intenció de l’Ajuntament de Blanes també seria que el concert s’emplacés on originàriament estava previst, a Cala Bona, ja que serà de franc.

La possibilitat que aquesta idea acabi fent-se realitat dependrà de l’agenda del grup DeuDeVeu, un extrem que el consistori blanenc està tractant amb la companyia per concretar els detalls. Durant aquests darrers dies nombroses persones s’han interessat per assistir a aquest concert, i inclús n’hi havia hagut que demanaven on es podien comprar les entrades, pensant-se que era de pagament.


L’Aplec de l’Amor se celebra a Blanes des de fa més de cent anys coincidint sempre amb la data del 28 de juliol. S’emplaça a Cala Bona, que és com es coneix en aquesta vila Cala Sant Francesc. L’activitat havia de començar a les sis de la tarda amb una audició de sardanes a càrrec de la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria, mentre que a les nou s’havia programat un sopar popular i a les deu de la nit el concert amb el grup vocal.

Aquesta és la segona activitat de la Festa Major de Santa Anna de Blanes d’aquest 2014 que s’ha vist afectada pel mal temps. El pregó d’inici de festes que es va fer el passat diumenge 20 de juliol es va haver d’allotjar finalment al Teatre enlloc del seu lloc original, la Plaça dels Dies Feiners, a causa de la intensa tempesta que va caure.Data de realització: 07/28/2014 | Data de la darrera actualització: 07/28/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300