Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Càritas Blanes recull 12.538 Kg d’aliments al recapte d’estiu, el triple que al 2013


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2014 04:01:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Caritas_BlauCàritas Blanes recull 12.538 Kg d’aliments al recapte d’estiu, el triple que al 2013

La campanya extraordinària es va fer a mitjans de juliol i, sumant la feina de l’entitat “El Bon Samarità”, es van recollir 18.500 kg d’aliments a Blanes

Càritas Interparroquial de Blanes ha volgut fer públic un agraïment envers tots els ciutadans i ciutadanes que van fer possible que la nova edició del Recapte d’Aliments Costa Brava hagi estat un èxit en aquest municipi. Més concretament, es tractava del tercer recapte que s’organitzava arreu de la demarcació gironina a l’estiu, i va tenir lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol.

En total, a través dels 117 voluntaris i voluntàries amb què va comptar Càritas, es van recollir a Blanes 12.538 quilos d’aliments. Aquesta quantitat no tan sols significa un èxit ja de per si, sinó que a més triplica la xifra obtinguda en aquesta mateixa campanya l’any passat, quan la quantitat aplegada va ser de 4.201 quilos d’aliments.

Blanes recull un total de 18.500 kg d’aliments

Els voluntaris i voluntàries que han fet possible aquest rècord no tan sols provenien de Càritas, també van aportar el seu gra de sorra membres del Voluntariat Blanenc i de Creu Roja. D’altra banda, durant aquell mateix cap de setmana una altra entitat de Blanes, El Bon Samarità, va aconseguir recollir uns 6.000 quilos. Per això, si se sumen les dues quantitats, el total recaptat a Blanes aquell cap de setmana va ser de 18.500 quilos d’aliments.

Recapte d’estiu del Banc d’Aliments 2014

Els resultats aconseguits arreu de comarques gironines també han estat enguany molt positius, ja que es van recollir 99.870 quilos en aquesta demarcació, un 60% més que al 2013, quan la quantitat va ser de 55.000 quilos. El recapte Costa Brava de l’estiu és una iniciativa que impulsa el Banc d’Aliments de les comarques gironines per contrarestar el descens de donacions que es produeix a l’estiu, i enguany és el tercer any consecutiu en què s’ha organitzat.


Banc d'Aliments de Girona
Aquesta edició ha comptat amb la participació de 19 poblacions, a través de 60 botigues i supermercats on es van situar els prop de 900 voluntaris i voluntàries amb què es va comptar arreu de la demarcació. Aquests positius resultats encoratgen totes les entitats implicades a repetir l’experiència de cara a l’any vinent, quan tindrà lloc la seva quarta edició.Data de realització: 08/04/2014 | Data de la darrera actualització: 08/04/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300