Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Catalunya Contra el Càncer farà postulació a Blanes el proper cap de setmana del 9 i 10 d’agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2014 11:36:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

noulogoCatalunya Contra el Càncer farà postulació a Blanes el proper cap de setmana del 9 i 10 d’agost

Sota el lema “Alt i clar contra el càncer”, l’objectiu és aconseguir fons per destinar-los a la investigació biomèdica, indispensable per poder curar la malaltia

La junta local de Blanes de l’associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) ha organitzat pel proper cap de setmana del 9 i 10 d’agost la postulació anual que sempre es fa coincidint amb aquest mes estiuenc. Enguany, l’edició es presenta sota el lema “Alt i clar contra el càncer”, amb l’objectiu d’aconseguir fons econòmics que es destinaran a la investigació biomèdica, indispensable per poder curar la malaltia.

Taules de Postulació dissabte i diumenge

A Blanes, les taules per fer la postulació estaran situades als següents indrets: dissabte al matí (de 9 a 14 h) a l’Avinguda dels Pavos, a la Plaça d’Espanya i al mercat ambulant de La Plantera, situat a l’Avinguda Catalunya. Diumenge al matí (de 9 a 14 h) les taules s’instal·laran davant de l’Ajuntament de Blanes (al Passeig de Dintre), a la Rambla Joaquim Ruyra (a l’alçada del Carrer Sant Antoni) i a la Plaça Mare de Déu del Vilar d’Els Pins, davant de la Parròquia Sagrada Família. Finalment, diumenge a la tarda (de 18 a 22 h) les parades estaran ubicades novament davant l’Ajuntament de Blanes, així com al Passeig Pau Casals i al Passeig Cortils i Vieta.


Imatges Arxiu: Postulació contra el càncer agost 2013
Els ingressos d’aquestes col·lectes permeten a l’entitat poder estar al costat dels malalts i les seves famílies, ja que darrera d’aquesta solidaritat hi ha psicòlegs, voluntaris i treballadors socials que acompanyen i transmeten als qui pateixen un càncer o ja l’han patit un missatge d’esperança. Es tracta que tinguin clar que no estan sols davant la malaltia, que hi ha algú al seu costat.

L’AECC demana col·laboració per dur les guardioles

Perquè la postulació sigui encara més efectiva, a banda de les taules que hi haurà distribuïdes arreu del municipi durant el cap de setmana, també es fa una crida perquè s’ajudi fent recapta de fons econòmics tot duent una de les característiques guardioles de l’associació de lluita Contra el Càncer.


Per col·laborar, només cal adreçar-se a qualsevol de les taules i presentar-se com a voluntari o voluntària presentant el carnet d’identitat. Es tracta de destinar encara que només sigui una hora del temps lliure per ajudar a lluitar contra el càncer.

Llistes d’Espera per la Crisi Econòmica

La crisi econòmica ha provocat que les persones a qui diagnostiquen la malaltia tinguin més necessitats. Des d’atenció psicològica fins ajuda per comprar menjar i portar un dieta equilibrada, passant per altres casos, com per exemple perruques per als pacients que perden el cabell amb els tractaments.


Per primera vegada des de la seva posada en marxa, l’entitat ha hagut de fer una llista d'espera en els programes que ofereix. Els cinc psicòlegs de l'AECC-Catalunya contra el Càncer a les comarques gironines tenen una llista d'espera d'entre dues i tres setmanes tot i que, si es detecta una situació molt greu, aquesta es cobreix.


Data de realització: 08/04/2014 | Data de la darrera actualització: 08/04/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300