Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup “Blaumut” fa vibrar el públic en el concert inaugural de “Les Nits de Marimurtra”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/05/2014 04:02:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El grup “Blaumut” fa vibrar el públic en el concert inaugural de “Les Nits de Marimurtra”

Els dies 8 i 9 d’agost serà el torn de Nu i Soulbug; i Joan Rovira respectivament. Altres al·licients d’enguany seran La iaia, Bruno Oro, Cris Juanico i Joan Dausà, entre d’altres

Unes 250 persones van assistir divendres passat, 1 d’agost, al concert inaugural de Les Nits de Marimurtra 2014, que va anar a càrrec de Blaumut, una de les formacions de referència al nostre territori. Prova d’això va ser que, des de la primera nota, es van ficar el públic a la butxaca.


Fotografies: La Selva Comunica
El concert va repassar el repertori habitual del seu treball publicat l’any 2012, El Turista, i va acabar amb un públic ballant a peu dret en el bis el seu conegut tema Pa amb oli i sal. La connexió que va establir amb la platea del Templet de Linné –el recinte del jardí botànic que allotja els concerts- va ser màgica de principi a fi.

L’endemà dissabte el cicle va continuar amb la participació d’una artista que ja ha esdevingut un clàssic a Les Nits de Marimurtra. Es tracta de Susanna del Saz, que malgrat haver actuat en nombroses ocasions al llarg dels anys, sempre congrega una gran quantitat de públic als seus concerts. En aquesta ocasió va oferir el repertori del seu espectacle titulat País Petit, acompanyada al piano per Nito Figueras.


D’altra banda, tant divendres com dissabte el públic també va valorar molt positivament les novetats que s’han incorporat enguany a l’edició del 2014 de Les Nits de Marimurtra. Una d’elles és el càtering a càrrec de Minut Zero, així com la nova zona de bar que hi ha a la Plaça de Tossa o, de manera més especial, el bar chill out que es munta després del concert, i que permet al públic que vulgui quedar-se una estona més prenent una copa o fent un mos en un indret tan especial com és el Jardí Botànic sota la llum de la lluna.

Actuació dels blanencs “Nu” el divendres 8 d’agost

Després d’aquests primers concerts inaugurals, la següent cita ens emplaça tot just per aquest següent cap de setmana. El divendres 8 d’agost hi haurà una Nit Local que comptarà amb la participació del grup blanenc Nu, acompanyat dels lloretencs Soulbug, que també són prou coneguts al cicle de concerts.

Els Nu porten el seu primer treball Valents després d’arribar a les semifinals del concurs Sona 9 l’any 2012. Es tracta d’un treball de pop lluminós i emocional de clara influència nord-americana, amb cançons que parlen d’experiències quotidianes.

Altres atractius del cicle de concerts estiuencs

L’endemà dissabte 9 d’agost serà el torn del músic i compositor de les Terres de l’Ebre Joan Rovira. El seu directe pren encara més força actualment, quan el cantant aposta per les seves pròpies cançons en català després que inicialment es va donar a conèixer versionant grans clàssics que interpreta de manera molt original: amb la guitarra, un bombo electrònic i pedaleres d’efectes per la veu.


Altres al·licients que inclourà el cicle durant les següents setmanes seran les següents actuacions: The Free Fall Band, divendres 15 d’agost; Halldor Mar, dissabte dia 16; La iaia, divendres 22 d’agost; Burno Oro, dissabte dia 23; Cris Juanico, divendres 29 d’agost; i finalment el dia 30 es tancarà amb el concert de Joan Dausà.

El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, amb l’objectiu d’oferir una programació musical de qualitat durant les nits d’estiu. Tots els beneficis que es generen a través de l’experiència es destinen íntegrament a finalitats socials de l’entitat.
Data de realització: 08/05/2014 | Data de la darrera actualització: 08/05/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300