Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

15 unitats de serveis d’emergències controlen i extingeixen un incendi forestal en tres hores


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/07/2014 07:07:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

15 unitats de serveis d’emergències controlen i extingeixen un incendi forestal en tres hores

Els Agents Rurals han obert una investigació del foc, que no ha causat cap ferit, ja que se sospita que ha estat provocat. Han intervingut Bombers, ADF, Protecció Civil i Policia Local

Diversos efectius dels cossos d’emergències han intervingut avui a la tarda en l’extinció d’un incendi que s’ha declarat en una zona forestal lluny del nucli urbà de Blanes. En total, han intervingut 5 camions dels Bombers, un vehicle de comandament i un helicòpter bombarder d’aquest cos; 2 unitats d’Agents Rurals; 1 de l’Agrupació de Defensa Forestal; Protecció Civil i 4 unitats de la Policia Local de Blanes.


L’avís de l’incendi s’ha rebut quan eren les 15’20 h d’avui dijous, i en menys de tres hores s’ha tingut controlat i extingit, ja que l’operatiu s’ha donat per conclòs quan eren les 18’15 h. El sinistre no ha provocat cap ferit, no ha fet falta desallotjar cap persona, i ha estat en tot moment controlat, sense témer que pogués propagar-se.En total, s’han cremat 1.070 m2 de canyes de la mota d’una riera situada en un camí rural que va des de la Carretera d’Accés a la Costa Brava (GI-682) fins a la Carretera de Blanes a Tordera (GI-600). El fet que s’hagin localitzat fins a cinc focus d’ignició ha aixecat les sospites dels efectius que han estat treballant a la zona. A més, la vegetació que ha cremat és molt verda i està prou humida per efecte dels continuats episodis de pluges que hi ha hagut durant els darrers dies.


Per aquest motiu, els Agents Rurals han obert una investigació per esbrinar quina ha estat la causa de l’incendi, ja que se sospita que podria haver estat provocat.
Data de realització: 08/07/2014 | Data de la darrera actualització: 08/07/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300