Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per a la 72a Travessia Popular del Port de Blanes del proper diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/12/2014 12:08:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRAVESSIA AL PORT 2014Tot a punt per a la 72a Travessia Popular del Port de Blanes del proper diumenge

Per segon any consecutiu, els nedadors i nedadores rebran un barret de bany amb un número per identificar-los en la que actualment és la prova més veterana de la vila

Blanes ja ho té tot a punt per allotjar diumenge vinent la prova esportiva més veterana amb què compta actualment aquesta localitat marinera: la 72a Travessia Popular del Port de Blanes. Les inscripcions per participar-hi es podran fer fins el dia 14 a la Ciutat Esportiva (de 8 a 22 h), així com el mateix dia de la prova, que se celebra el dia 17.


Fotografies: Quim Llorens
Enguany, per segona edició consecutiva, els nedadors i nedadores rebran un barret de bany amb un número per identificar-los, després de la bona acollida que va tenir al 2013 aquesta novetat. L’activitat es limitarà a un total de 400 inscrits i per formalitzar la inscripció es pot fer via mail (esports@blanes.cat) adjuntant el comprovant d’haver fet el pagament. El preu d’inscripció és de 4 €, pot participar-hi tothom –sigui o no sigui federat- i la recepció es farà diumenge vinent a partir de 8’30 a 9’30 h del matí al costat de Sa Palomera.

Oberta a la participació de gent de totes les edats

La travessia té una distància de 900 metres aproximadament, la sortida es farà a les 10 del matí des de la platja del centre, a tocar de la platja de Sa Palomera, i finalitzarà a la platja petita del port. Els nedadors i nedadores compten amb el suport de diverses embarcacions que fan el seguiment durant tota la prova, en previsió que en algun moment puguin necessitar ajuda o atenció sanitària.


Poden participar gent de totes les edats, i de fet a Blanes és tota una tradició participar en la travessia popular. Hi ha dues categories: Open Masculí i Open Femení, i es lliura un trofeu als tres primers classificats de les categories OPEN; als primers Locals en Masculí i Femení; així com al més Gran i al més Petit en masculí i femení.


A banda del trofeu, tots els nedadors i nedadores reben a la seva arribada una medalla de record que habitualment els lliura a peu de platja l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament. Posteriorment, tant el lliurament de premis com el refrigeri que s’ofereix a tots els participants, es fa a la llotja de la Confraria de Pescadors.

La 72a Travessia Popular del Port està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Vela Blanes, la Confraria de Pescadors, Ports de la Generalitat i l’empresa Montal. També compta amb el suport de Dipsalut (organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona), Policia Local i Protecció Civil de Blanes. Més informació: http://www.blanes.cat/docweb/72travessiaportdeblanesData de realització: 08/12/2014 | Data de la darrera actualització: 08/12/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300