Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

39 participants a la Donació de Sang Extraordinària del 15 d’agost a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/16/2014 10:36:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

39 participants a la Donació de Sang Extraordinària del 15 d’agost a Blanes

Els propers 19 i 20 d’agost la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits tornarà a venir a Blanes per fer dues noves jornades extraordinàries de donació

Un total de 39 persones van participar durant el matí d’aquest passat divendres 15 d’agost a la jornada extraordinària de donació de sang que va organitzar el Banc de Sang i Teixits. La jornada es va fer a través de la unitat mòbil que es va instal·lar al cèntric Passeig de Mar, i va estar en marxa des de les 10 del matí i fins les 2 del migdia.


Del total de 39 persones que es van acostar a la unitat mòbil per participar a la jornada 4 eren nous donants i d’altres 4 no van poder efectuar la donació per motius de salut. Per aquest motiu, finalment es van poder sumar 35 bosses de sang, una xifra que ha estat molt ben valorada per l’organització.

L’autobús que s’utilitza com a unitat mòbil per fer aquestes jornades extraordinàries té capacitat perquè puguin donar sang 5 persones de manera simultània, i compta un equip sanitari per atendre tota l’operació. També està dotat d’aire condicionat perquè les persones que s’acosten per participar-hi puguin fer-ho de la millor manera i el més còmodament possible. Posteriorment, s’ofereix a totes les persones un refrigeri per recuperar-se.


Dues noves jornades extraordinàries el 19 i 20 d’agost

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits tornarà a venir a Blanes per fer dues jornades extraordinàries de donacions més els propers 19 i 20 d’agost. L’autobús aparcarà novament a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample, davant de la façana marítima. En aquesta ocasió, però, les donacions es faran a la tarda, des de les 17’30 i fins a les 21’30 h.

Amb el lema Aquest estiu, t’acompanyem a la platja, el Banc de Sang i Teixits ha posat en marxa una campanya per animar a la ciutadania perquè, durant les vacances, també vagi a donar sang. Durant els mesos de juliol i agost s’han organitzat jornades extraordinàries en 57 municipis del litoral català, on s’hi instal·len punts especials de donació de sang.


Amb l’objectiu d’agrair el gest altruista que fan els donants de sang, el Banc de Sang obsequia tots els homes i dones que hi participen regalant-los unes pales per jugar a la platja. L’obsequi forma part de la campanya Aquest estiu, t’acompanyem a la platja.
Data de realització: 08/16/2014 | Data de la darrera actualització: 08/16/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300