Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els comerços del centre remataran les rebaixes d’estiu amb dues jornades de “La Botiga al Carrer”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/18/2014 01:14:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els comerços del centre remataran les rebaixes d’estiu amb dues jornades de “La Botiga al Carrer”

L’ABBC i l’Ajuntament han organitzat una doble jornada que tindrà lloc la tarda del divendres 22 d’agost, així com el dissabte dia 23 durant tot el dia

Enguany la tradicional celebració de La Botiga al Carrer que co-organitzen cada estiu l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Ajuntament de Blanes serà especial per diversos motius. Un d’ells és que, a diferència de passades edicions, coincidirà amb l’intens cap de setmana que ens espera els dies 23 i 24, farcit d’activitats per a tots els gustos i edats en motiu de la Festa Major Petita, la Festa dels Copatrons, Sant Bonós i Sant Maximià.


Arxiu: La Botiga al Carrer estiu 2013
L’altra ingredient que la farà especial és que s’allargarà durant dos dies, o un dia i mig per ser més exactes. D’aquesta manera, La Botiga al Carrer d’aquest estiu començarà la tarda del divendres 22 d’agost de 17 a 21 h, mentre que l’endemà dissabte funcionarà durant tota la jornada: de 9 a 21 h.


L’objectiu a l’hora de fer aquest darrer canvi és donar més temps als ciutadans i visitants perquè aprofitin els espectaculars preus que s’oferiran i que, en alguns casos –segons asseguren des de l’ABBC-, superaran el 70% de descompte. Els botiguers s’han proposat finalitzar els estocs d’aquest estiu, i per aquest motiu es podran trobar articles de gran qualitat a uns preus molt econòmics.


Hi haurà roba, complements, material esportiu, perfums, bijuteria, parament per a la llar i productes d’alimentació, entre d’altres. Els establiments muntaran les parades als carrers més cèntrics de Blanes, principalment als carrers Raval, Mercaders, Ample, Muralla, Tapioles, Fornaca i Passeig de Dintre. A més, en moltes botigues els clients podran disposar de tiquets d’aparcament gratuïts d’una hora als pàrquings SABA i Brillas.


Data de realització: 08/18/2014 | Data de la darrera actualització: 08/19/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300