Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Nits de Marimurtra continuen a bon ritme


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2014 11:06:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les Nits de Marimurtra continuen a bon ritme

El passat cap de setmana el cantant Halldor Mar va desplegar el seu talent, i de dijous a dissabte hi haurà sessió triple amb Susanna del Saz & Nito Figueras; La Iaia i Bruno Oro

El cicle de concerts estiuencs Les Nits de Marimurtra que s’allotja en aquest emblemàtic jardí de Blanes continua a bon ritme quan tot just acaba de passar el seu equador. Ho va fer coincidint amb el pont de la Mare de Déu d’agost comptant amb dos convidats que van fer vibrar el públic assistent.Fotografies: La Selva Comunica
Divendres va actuar The Free Fall Band amb The Münster Sights i dissabte va ser el torn del cantant Halldor Mar, en aquest cas amb l’espectacle The Wind. Es tractava d’un dels artistes més aclamats del moment gràcies a un treball de revisió i reinvenció de peces de la cançó catalana dels 60, 70 i 80 traduïdes a l’anglès i musicades seguint un estil de pop/rock amb marcats matisos nòrdics.


D’origen islandès, ja fa més de 20 anys que viu a Catalunya i aquí va oferir dissabte una actuació que va arrencar moltes ovacions per part d’un públic entregat des d’un primer moment. El repertori que va interpretar Halldor Mar va ser bàsicament el què es pot trobar al seu darrer treball, i els nombrosos aplaudiments dels espectadors el van obligar a fer dos bisos amb Shake it baby i el tema que dóna títol a la seva darrera producció: The wind.

Sessió triple de concerts de dijous a dissabte

El proper cap de setmana serà especialment llarg a Les Nits de Marimurtra, ja que començarà el dijous amb l’actuació de Susanna del Saz acompanyada al piano per Nito Figueras, després que el seu concert es va haver d’ajornar el passat 2 d’agost a causa de l’amenaça de pluja. El Templet de Linné acollirà la nit següent, la del divendres 22, l’actuació del grup La Iaia. Finalment el dissabte 23 d’agost de l’actor, músic i compositor Burno Oro.

Les Nits de Marimurtra culminarà el cicle d’aquest 2014 el cap de setmana del 29 i 30 d’agost amb dos convidats estel·lars: divendres actuarà Cris Juanico amb l’espectacle Dues pedres, i dissabte Joan Dausà amb On seràs demà?. El cicle de concerts és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, per oferir una programació musical de qualitat durant les nits d’estiu. Tots els beneficis que es generen es destinen íntegrament a finalitats socials de la Fundació.


Data de realització: 08/19/2014 | Data de la darrera actualització: 08/19/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300