Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes continua celebrant la Festa Major Petita malgrat la pluja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2014 12:30:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes continua celebrant la Festa Major Petita malgrat la pluja

El Concert Jove es va traslladar al Casal Jove Morralla i ahir ja es van fer les primeres 1.600 inscripcions per la Caminada Popular Nit de Sant Bonós d’avui dissabte

La pluja i el mal temps que va estar presidint gairebé tota la jornada d’aquest passat divendres a Blanes va provocar que s’haguessin de fer diversos canvis al programa organitzat en motiu de la Festa Major Petita. Una de les principals modificacions va ser trobar una nova ubicació perquè es pogués celebrar el Concert Jove que, enlloc de fer-se a la Plaça dels Dies Feiners, es va allotjar al Casal Jove Morralla, Espai Creatiu.

Concert Jove amb Loco Live i La Terrasseta de Preixens

El Morralla, Espai Creatiu es va omplir amb unes 200 persones per poder assistir a l’esperat concert del grup de Blanes Loco Live, que fa relativament poc temps que va començar a rodar. La formació deu el seu nom al segon àlbum en directe del The Ramones, ja que el repertori dels músics blanencs inclou bàsicament versions d’aquest mític grup. El concert va començar a quarts d’onze de la nit i es va allargar fins a les 12 de la matinada.


Fotografies: Jordi Roig
Darrera d’ells van actuar La Terrasseta de Preixens, una formació de rumba patxanguera composada per set o vuit músics que amaneixen les seves actuacions amb bon humor perquè el públic assistent passi una estona entretinguda afegida a la ballaruca. Precisament aquesta seva qualitat va ser la més apreciada al concert d’ahir divendres, que va incloure temes dels seus dos discs editats fins ara El Gran Desgraciat i Rapinyaires. En el seu currículum també s’hi inclou haver guanyat el concurs de l’Engrescat organitzat pel festival Telecogresca.


Per contra, l’altra activitat que havia de tenir lloc la nit d’ahir divendres, la cercavila Places i Carrers, finalment es va haver de suspendre. La idea inicial dels seus principals organitzadors, Acció Cultural Es Viver, era esperar fins un temps prudencial per veure si la pluja finalment feia o no acte de presència i permetia que es pogués celebrar l’activitat. La tempesta que va començar a caure pels volts de les nou de la nit, una hora abans que havia de començar la cercavila, va fer decidir finalment que quedés definitivament suspesa.

Primeres inscripcions per la 32a Caminada Popular Nit de Sant Bonós

El què la pluja no va impedir que es pogués fer ahir divendres van ser les inscripcions per participar a la XXXII Caminada Popular Nit de Sant Bonós que està previst que tingui lloc la nit d’avui dissabte. Al llarg de tot el divendres es van començar a fer les inscripcions dels primers participants. Durant tot el dia es van fer a la Ciutat Esportiva Blanes, mentre que a la tarda, des de les 4 i fins les 8 del vespre, també es van estar fent a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes.


Fotografia: Ajuntament de Blanes
Al terme de la jornada ja s’havien apuntat un total de 1.600 persones, i s’espera –com és habitual- que el gruix de participants ho facin al llarg d’avui dissabte a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes. Les inscripcions s’han començat a fer a les 10 del matí i està previst que continuïn en marxa fins a les 10 de la nit, o bé quan s’arribi als 5.000 participants, el topall que marca l’organització perquè puguin prendre part a la Caminada Popular.
Data de realització: 08/23/2014 | Data de la darrera actualització: 08/23/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300