Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La re-edició de l’Aplec de l’Amor tanca la Festa Major Petita


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2014 03:05:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COPATRONS 2014La re-edició de l’Aplec de l’Amor tanca la Festa Major Petita

El darrer acte del cicle festiu va incloure l’esperat concert de “DeuDeVeu”, que va omplir amb unes 2.500 persones la platja de Cala Bona

Enguany el cicle de la Festa dels Copatrons que s’ha estat celebrant a Blanes des del passat 21 d’agost s’ha tancat d’una manera força inusual i especial. Es tractava de la re-edició de l’Aplec de l’Amor, que es va haver de suspendre fa cinc setmanes, el passat 28 de juliol, a causa del mal temps. Precisament aquest tradicional acte, que compta amb més de 100 anys de vida, havia de posar punt i final a la Festa Major de Santa Anna.


Fotografies: Jordi Roig
La re-edició de l’Aplec de l’Amor, que es va fer a Cala Bona, va comptar amb els seus dos principals ingredients: el sopar popular a base de pollastre amb samfaina i un concert. En aquesta ocasió a través de l’espectacle Junts que va oferir el grup DeuDeVeu, guanyador del concurs Oh Happy Day de TV3, una actuació molt esperada en aquest municipi de la Costa Brava.

Aplec de l’Amor amb uns 2.500 assistents

Prova de l’expectació que havia aixecat el concert des que fa uns mesos es va anunciar que tindria lloc a Blanes són les 2.500 persones que la nit d’ahir diumenge van omplir la platja de Cala Bona, gaudint dels temes que va interpretar la formació vocal. El repertori dels DeuDeVeu es va encetar amb una electritzant versió de Viva la Vida dels Coldplay, i va fer un repàs a coneguts temes que, a través de les seves veus, adquirien tota una nova i vibrant dimensió.


L’ambient que hi havia ahir a la nit a Cala Bona –Cala Sant Francesc, o Sant Franciscu, com també li diuen alguns blanencs- era igual el que se sol respirar en motiu de l’Aplec de l’Amor del juliol. Molt abans que comencés el concert, el regalim de gent que s’hi acostava en cotxe o en carrilet va ser constant.

Seguint la tradició, molts d’ells es portaven el sopar de casa o van comprar tiquets per menjar pollastre amb samfaina còmodament asseguts a la sorra, així com d’altres que ho van fer al restaurant que hi ha a la cala. Hi havia moltes colles d’amics, parelles i famílies senceres que van aprofitar aquesta inesperada re-edició de l’Aplec de l’Amor per passar una agradable nit d’estiu i sopar a l’aire lliure acompanyats per un concert molt celebrat per tothom.

Data de realització: 08/25/2014 | Data de la darrera actualització: 08/25/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300