Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Balanç positiu del cicle de concerts “Les Nits de Marimurtra” 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/02/2014 11:41:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marimurtra_LesNitsBalanç positiu del cicle de concerts “Les Nits de Marimurtra” 2014

El passat dissabte es va tancar una nova edició d’aquesta programació estiuenca que s’ha allotjat durant els mesos de juliol i agost al Jardí Botànic Marimurtra

Les actuacions de Cris Juanico i Joan Dausà que van tenir lloc el passat cap de setmana van posar punt i final a una nova edició del cicle de concerts Les Nits de Marimutra que han tingut lloc durant els mesos de juliol i agost en aquests jardins de Blanes. En total, hi ha hagut 10 sessions que han propiciat que hagin passat pel Templet de Linné –l’escenari habitual del festival, un espai màgic per excel·lència- grups com Blaumut, Halldor Mar i La Iaia; solistes consolidats i coneguts com Joan Rovira i Bruno Oro; joves propostes en la línia de The Free Fall Band i actuacions d’arrel més local com van ser els Nu¸The Soulbug i Susana del Saz.


Actuació Halldor Mar - Fotografia: La Selva Comunica
Enguany, aquest flamant cartell de concerts ha permès consolidar una programació de primer nivell, a l’hora que els organitzadors han treballat en la línia de millorar l’experiència del visitant. Així, s’han habilitat nous espais com el restaurant de la Plaça de Tossa o el Chill Out de la Plaça de Goethe. D’altra banda, aquest 2014 la proposta gastronòmica de Les Nits de Marimurtra ha anat a càrrec de Minut Zero, una empresa de proximitat que ofereix serveis de càtering de reconeguda qualitat, tal i com així ho han certificat els assistents a les diferents vetllades musicals.

Ocupació mitjana dels concerts: un 83% d’espectadors

Una altra millora ha estat la ubicació de la platea, amb una disposició de l’espai que no tan sols ha permès augmentar lleugerament la capacitat, sinó que el públic també estigués més ample i, per tant, més còmode. L’ocupació mitjana dels concerts ha estat d’unes 170 persones, la qual cosa representa un 83% de la capacitat mitjana del festival, una xifra molt ben valorada des de l’organització, que ha fet un balanç positiu a l’hora de tancar edició.


Actuació Joan Dausà - Fotografia: La Selva Comunica
Aquestes xifres van ser superades abastament precisament en la darrera sessió que ha tingut enguany el cicle. Va ser dissabte passat, 30 d’agost, en motiu del concert de tancament que va oferir Joan Dausà, que presentava l’espectacle On seràs demà?. En aquesta sessió es va registrar l’ocupació màxima del recinte: 260 persones. De fet, en l’anterior nit del divendres, el concert de Cris Juanico ja va deixar el llistó molt alt, amb més de 200 persones que van omplir el recinte de gom a gom.


Actuació Cris Juanico - Fotografia: La Selva Comunica
El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, per oferir una programació musical de qualitat durant les nits d’estiu. Tots els beneficis que s’han generat amb aquesta iniciativa s’han destinat íntegrament als fins socials de la Fundació.Data de realització: 09/02/2014 | Data de la darrera actualització: 09/02/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300