Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més d’un centenar d’inscrits al Mundial de Raceboard que s’allotjarà a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/18/2014 12:53:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més d’un centenar d’inscrits al Mundial de Raceboard que s’allotjarà a Blanes

Organitzat pel Club de Vela Blanes, la competició es farà del 22 al 27 de setembre i aplegarà els millors regatistes internacionals, entre ells els actuals campions del món i d’Europa

Tot està a punt perquè comenci a partir d’aquest proper dilluns 22 de setembre el Campionat Mundial de Raceboard que organitza el Club Vela Blanes amb el suport de diverses institucions i empreses. Més d’un centenar esportistes de quatre continents estaran presents a la competició, que finalitzarà el dissabte 27 amb el lliurament de trofeus. Tots ells tindran l’oportunitat de comprovar les excel·lents condicions de vent del Delta del riu Tordera, on tindran lloc les proves.

El Raceboard és la fórmula de windsurf que es caracteritza perquè la taula disposa d’una orsa. Això permet navegar en totes les condicions de vent, tant en intensitat com de rumb: cenyida, través i popa. És la fórmula més tècnica del surf de vela, de manera que sempre ha estat l’opció olímpica en aquest tipus d’especialitat de la vela.


La competició que s’acollirà durant la setmana vinent a Blanes serà el segon mundial d’aquesta classe de windsurf que se celebra arreu de l’estat espanyol. En aquesta ocasió, participaran regatistes procedents de Polònia, Txèquia, Austràlia, Eslovàquia, Argentina, Bèlgica, Holanda, Finlàndia, França, Alemanya, Portugal, Brasil i Lituània, entre d’altres.

No cal dir, doncs, que es tracta dels millors regatistes del windsurf del món. Entre ells cal destacar la presència dels actuals campions del món i d’Europa, els polonesos Maksymillian Wojcik i Pawel Gardasiewicz, respectivament. De l’estat espanyol participen regatistes de la flota andalusa i del País Basc, a banda d’un contingent d’esportistes catalans, molts d’ells de flotes de vela lleugera. Així, destaca la presència de Curro Manchón i Mikel Álvarez, que han format part de l’equip olímpic; així com la del campió català de Techno, Tom Bonet.
Data de realització: 09/18/2014 | Data de la darrera actualització: 09/18/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300