Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió amb l’objectiu de superar l’èxit de la 1a edició


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/20/2014 08:05:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió amb l’objectiu de superar l’èxit de la 1a edició

Hi ha més de 160 cotxes exposats, i s’espera que durant tot el cap de setmana rebi molts visitants a la recerca de vehicles garantits, de totes les marques i a preus assequibles

Ahir a la tarda es va posar en marxa la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes, que s’allotjarà en aquest municipi durant tot el cap de setmana. Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, la mostra inclou una ampla i atractiva oferta, amb més de 160 vehicles de 14 marques que disposen de totes les garanties, amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió.


Per això, es compta amb la participació de 10 concessionaris del municipi amb l’objectiu de superar l’èxit que va tenir la primera edició que es va fer l’any passat. El recinte firal ocupa una superfície de 14.000 m2, i està situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipals d’esports dels Pins, a tocar del centre. Això facilita que el públic pugui acostar-s’hi passejant des del nucli comercial de la vila.

Superar l’èxit de la 1a edició

Les previsions de l’organització, que compta amb la complicitat i implicació de les empreses participants, és que es pugui superar el topall dels 4.500 visitants que es va registrar en la primera edició del 2013. Els més de 160 vehicles que s’hi exposen són el principal atractiu de la fira perquè hi participi el major nombre de persones a la recerca d’un producte garantit i amb preus aptes per a totes les butxaques.


El mercat de vehicles usats ha acabat el primer semestre d’aquest 2014 amb 817.752 vendes, amb un creixement d’un 4’5% més que les registrades en el mateix període de l’any passat, segons dades de l’Institut d’Estudis d’Automoció (IEA) per a la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció (FACONAUTO). Per la seva banda, la venda de cotxes nous ha registrat 583.663 unitats matriculades durant el període de gener-agost.


Un al·licient afegit de cara als visitants de la fira és que els més petits de la casa també poden gaudir d’un espai lúdic totalment gratuït perquè s’hi entretinguin. Es tracta de diversos inflables que estan en marxa coincidint amb l’horari de la fira, durant tot el cap de setmana.

Després del seu inici la tarda d’ahir divendres, la 2a Fira del Vehicles d’Ocasió de Blanes es podrà visitar durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, a partir de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre.

Data de realització: 09/20/2014 | Data de la darrera actualització: 09/20/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300