Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Finalitza la fase de classificació del Mundial de Raceboard


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2014 09:45:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Finalitza la fase de classificació del Mundial de Raceboard

Els guanyadors del campionat es decidiran a partir de demà, quan prendran protagonisme els duels directes entre els millors regatistes del món

Aquest dimecres ha finalitzat la fase classificatòria del Campionat Mundial de Raceboard que es encetar el passat dilluns amb la cerimònia inaugural que van presidir diverses autoritats. La prova nàutica s’està disputant durant aquesta setmana en aigües de Blanes, i aplega més d’un centenar dels millors regatistes d’arreu del món.


Fotografies: Alfred Farré
A partir de demà dijous començaran els duels directes tant al grup or (on hi ha els 52 millors regatistes masculins) com al grup plata (on s’hi compten els 52 restants). L’emoció està doncs assegurada, ja que en el primer grup l’atenció recau totalment en l’actuació al camp de regates del polonès Wojcik Maksymilian, actual campió del món, així com en l’evolució del regatista olímpic espanyol Ivan Pastor.


Ivan Pastor
Per la seva banda, en la categoria femenina on hi ha un únic grup, la lituada Illona Grimberga continua imbatuda i presenta la seva candidatura a marxar de Blanes amb el títol absolut del Mundial que organitza el Club Vela Blanes. La jornada d’avui s’ha caracteritzat per la presència d’un vent de llevant generós de 8 a 16 nusos durant tot el dia. Això ha permès disputar 4 proves, el màxim previst segons l’avís de regata.


Wojcik Maksymilian
Aquesta és la primera vegada que s’acull una prova d’aquestes característiques a la Costa Brava. Per contra, no es tracta del primer cop en què el Club Vela Blanes organitza un esdeveniment esportiu de ressò internacional. Precisament per aquest motiu la federació internacional va decidir atorgar a l’entitat blanenca la responsabilitat de la organització del campionat. El Campionat Mundial de Raceboard arribarà al seu punt i final el dissabte 27 de setembre, amb la cerimònia de cloenda i lliurament de premis.


Data de realització: 09/24/2014 | Data de la darrera actualització: 09/25/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300