Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per a la VII Fira d’Entitats de Blanes del proper cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2014 10:45:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per a la VII Fira d’Entitats de Blanes del proper cap de setmana

Del 27 al 28 de setembre un total de 57 entitats oferiran prop d’un centenar d’activitats i actuacions principalment al recinte firal, a la platja i en altres espais adjacents

Tot està a punt ja perquè el proper cap de setmana del 27 i 28 de setembre Blanes allotgi la setena edició de la Fira d’Entitats, que organitza l’Ajuntament comptant amb la gestió del Col·lectiu d’Entitats Cíviques del municipi. En aquesta setena edició la fira ha tornat a incrementar el nombre de participants, i comptarà amb 57 entitats i associacions de la vila, tres més de les que ho van fer el 2012, havent assolit el rècord des que es va posar en marxa per primera vegada l’any 2005.


De la mateixa manera que s’ha estat fent durant tots aquests anys, els estands de la Fira d’Entitats s’allotjaran al Passeig Cortils i Vieta, al tram comprès entre la Plaça Catalunya i el Carrer Ample. Comptarà amb un total de 48 estands, ja que algunes entitats no participen amb un espai, sinó que ho fan organitzant alguna activitat.

Prop d’un centenar d’activitats a la VII Fira d’Entitats

Durant tot el cap de setmana hi haurà prop d’un centenar d’activitats, més del doble que en la darrera edició, allotjades en set espais diferents, quatre dels quals estan situats al voltant del Passeig de Mar. Al recinte firal, davant dels estands, hi haurà tallers de diversos àmbits (manualitats, balls, teràpies, etc), competicions i altres entreteniments aptes per a totes les edats.


A un extrem del recinte firal –a tocar de la Plaça Catalunya- s’hi ubicarà un escenari on hi haurà actuacions i exhibicions, mentre que a l’altra costat –a tocar del Carrer Ample- s’instal·larà una pista esportiva. Per últim, a la platja del costat del passeig s’han programat activitats com ara batejos subaquàtics o un taller de pilates.

Pel que fa als altres tres espais restants, un d’ells serà la Sala dels Terrassans, a l’edifici de l’Ajuntament -molt proper al recinte firal-, que allotjarà xerrades, tallers i la projecció d’un audiovisual. També hi haurà l’escenari del Teatre, on hi ha diverses actuacions programades i, finalment, el Passeig de Dintre, on es jugaran partides de bitlles catalanes.


Pel que fa a les actuacions i activitats que s’aniran succeint la tarda del dissabte i durant tota la jornada del diumenge a l’escenari ubicat al recinte firal, complauran un ample ventall de gustos. Així, hi haurà des de danses de Nigèria fins a classes de salsa passant per danses orientals, fitness, un recital de poesia, contes o bé balls country i sardanes, entre d’altres.

Més informació: http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2014-09-27-firaentitats
Data de realització: 09/24/2014 | Data de la darrera actualització: 09/24/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300