Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ivan Pastor guanya el Campionat del Món de Raceboard disputat a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2014 03:42:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ivan Pastor guanya el Campionat del Món de Raceboard disputat a Blanes

Dissabte passat es va fer el lliurament de premis que va cloure una setmana d’intensa emoció propiciada per la prova organitzada pel Club Vela Blanes

Blanes va allotjar aquest passat dissabte la cerimònia de clausura del Campionat del Món de Raceboard que es va estar acollint durant la setmana passada en aigües d’aquest municipi. Organitzat pel Club Vela Blanes, l’esdeveniment mundial va propiciar una intensa setmana de renyida competició que, per afegit, va provocar que fins al darrer moment no quedés configurada la classificació final de la competició.


Campions en categoria masculina i femenina
I és que un dels favorits per endur-se la victòria, el regatista alacantí Ivan Pastor, es va haver d’esforçar de valent per poder consolidar la primera plaça. Després de patir un contratemps a la jornada de divendres, dissabte va aconseguir remuntar els tres punts que necessitava per proclamar-se campió davant de qui ostentava aquest títol fins al moment, el polonès Wojcik Maksymilian, que va acabar finalment en segona posició.


Podi categoria masculina - Fotografia: La Selva Comunica
El podi d’absoluts masculins el va completar –aquesta vegada sense sorpreses- el francès Nicolas Huguet. L’emoció, doncs, va ser present al campionat fins a la darrera regata en què Ivan Pastor es va imposar al fins llavors vigent campió mundial de Raceboard. Per la seva banda, en la categoria femenina no van haver-hi sorpreses i les primeres posicions van ser per a les esportistes lituanes Vita Matise i Ilona Grinberga. Per la seva banda, la tercera plaça va ser per a la regatista austríaca Joana Sterling.


Podi categoria femenina - Fotografia: La Selva Comunica
La cerimònia per tancar el campionat es va allotjar dissabte a la tarda al Càmping Bellaterra, on s’hi van allotjar bona part dels participants que, d’aquesta manera, es trobaven a tocar del camp de regates. Val a dir que, tal i com ja ha estat la tònica general al llarg de tots aquests dies, l’acte va estar caracteritzat pel bon humor dels regatistes, que van agrair en un parlament improvisat l’excel·lent nivell organitzatiu i el bon ambient que havia presidit tot l’esdeveniment.


Fotografia de grup dels primers classificats en les dues categories
La cloenda va comptar amb la participació, entre d’altres, del president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart; l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; i el delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Josep Pujols. El campionat es va estar disputant del 22 al 27 de setembre amb un molt bon balanç, ja que es van poder fer 14 de les 15 regates previstes i el vent, llevat del primer dia, sempre va ser present i favorable.

Data de realització: 09/29/2014 | Data de la darrera actualització: 09/30/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300