Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CEAB-CSIC i Aula Blanes signen un conveni de col·laboració


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2014 03:47:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aula Blanes - CEABEl CEAB-CSIC i Aula Blanes signen un conveni de col·laboració

Amb aquest tràmit, s’oficialitza la col·laboració del centre científic amb l’entitat blanenca, que enguany oferirà la 5a edició del cicle de xerrades a la Biblioteca

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes que pertany al CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) ha signat aquest mes de setembre un conveni de col·laboració amb Aula Blanes, una associació del municipi que treballa per la divulgació del coneixement. L’objectiu és que el CEAB-CSIC col·labori encara més estretament amb l’entitat blanenca de cara al nou cicle de conferències del curs 2014-2015.


De fet, des d’Aula Blanes s’ha remarcat que el document serveix per oficialitzar la magnífica entesa que les dues entitats ja han anat mantenint i estretant des del primer dia. Aula Blanes va ser creada l’any 2011, i enguany serà ja la cinquena edició en què reprendrà el cicle de conferències que s’allotgen un cop al mes a la Biblioteca Comarcal coincidint amb el curs escolar.


D’altra banda, gràcies a aquest conveni, una tercera part de les conferències seran planificades des de la comissió de divulgació del CEAB. En aquest sentit, Aula blanes ha volgut agraïr explícitament l’excel·lent disposició que sempre ha mostrat el centre científic, així com el grau d’implicació que han assumit amb la signatura d’aquesta col·laboració tot l’equip del CEAB amb el Doctor Daniel Martín Sintes al capdavant com a director del centre.Data de realització: 09/29/2014 | Data de la darrera actualització: 09/29/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300