Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, capital de la vida sana amb la 2a Fira SALUT !, que es farà del 3 al 5 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/30/2014 04:02:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes, capital de la vida sana amb la 2a Fira SALUT !, que es farà del 3 al 5 d’octubre

Més de 50 empreses participen en aquesta 2a edició que canvia de seu amb l’objectiu d’esdevenir el punt de referència entre Girona i Barcelona, després que el 2013 es va fer a Calella

El proper cap de setmana Blanes allotjarà la segona edició de Fira SALUT!, la Fira sobre Benestar, Oci i Salut, i Fira Teràpia, que es farà del 3 al 5 d’octubre. La mostra s’allotjarà a l’antic pavelló municipal d’esports, a tocar del centre de la vila, i compta amb una gran zona d’aparcament gratuït amb capacitat per a un miler de vehicles al seu costat.

L’Ajuntament de Blanes coorgantiza l’esdeveniment amb les empreses ComunicAcció i Cat Business, amb l’objectiu que, amb aquesta segona edició, es consolidi com a punt de trobada de totes aquelles persones que cerquen formes de vida més saludables. L’any passat la primera edició es va celebrar a Calella i ja va ser un pol d’atracció per a tots els interessats en aquest àmbit.

D’aquesta manera, pren el relleu de la primera experiència celebrada a l’hora que amplia el seu àmbit d’influència per la privilegiada situació de Blanes a cavall entre la Selva i el Maresme, Girona i Barcelona. La nova edició es presenta amb nombroses novetats i havent augmentat considerablement la seva superfície expositora.


Fira SALUT ! vol donar a conèixer i promoure hàbits de vida saludables en tots els àmbits: alimentació, bellesa, oci, cura del cos i de la ment, vacances, etc. Es tracta que tot allò que permet donar un sentit ecològic, sa i equilibrat estigui representat a la mostra, ja sigui a través d’empreses o experiències i activitats.

Més de 50 empreses participants i 60 activitats

La segona edició de la mostra aplegarà una cinquantena d’empreses diverses, que tenen com a nexe comú la salut. D’aquesta manera, es donaran cita a Blanes per donar a conèixer als visitants tot tipus de productes, serveis, teràpies alternatives i productes artesans, entre d’altres. Tot plegat destinat a oferir noves propostes i formes de viure tant en alimentació com en bellesa i la cura del cos i la ment.


Més enllà de ser un espai d’exposició o mostra de producte, Fira SALUT! També vol oferir experiències, coneixement i cultura. Amb aquest objectiu, s’han preparat més de 60 activitats diferents: conferències, tallers, meditacions, activitats infantils, demostracions, exposicions i networking, entre d’altres.

Igualment, comptarà amb l’assistència de personatges rellevants del món de l’esport, amb la participació del medallista olímpic Jordi Llopart; del Budisme, amb el mestre budista Ricard Rotllan; en medicina amb el doctor Miquel Pros; en el coneixement personal, amb la terapeuta renaixedora Ma Lluïsa Becerra; i fins i tot el món del vi, amb representants de la Denominació d’Origen Catalunya.

Posada en marxa de l’antic pavelló d’esports com a Fira de Mostres

Una de les principals novetats que suposa la organització de Fira SALUT! a Blanes és que significarà la primera experiència d’aquestes característiques que s’allotjarà a l’antic pavelló d’esports del municipi, rehabilitat recentment. Això permetrà que els estands estiguin allotjats a l’interior de l’antiga pista d’hoquei de manera més còmoda, mentre que a una altra de les pistes hi haurà activitats complementàries.


La mostra s’inaugurarà la tarda de divendres vinent 3 d’octubre, quan estarà oberta de 17 a 21 h, i funcionarà durant tot el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre ininterrompudament de 10 a 21 h. L’entrada tindrà un cost únic de 3 €, vàlida per als tres dies, i permet accedir a un seguit de descomptes en estands durant els dies de la fira, així com en diversos establiments de Blanes i rodalies fins el 30 de novembre.


La inauguració tindrà lloc a les 17 h i estarà encapçalada per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; i els responsables de les empreses coorganitzadores, Josep Basart, gerent de Cat Business; i Marta Hernández, gerent de ComunicAcció. També els acompanyaran altres membres del consistori, així com de les empreses organitzadores i d’entitats del municipi.

Les activitats de Fira SALUT ! es poden consultar al web www.firasalut.com, així com al Facebook: https://www.facebook.com/pages/Firasalut/115958981901827.Data de realització: 09/30/2014 | Data de la darrera actualització: 09/30/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300