Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La nova programació del Morralla aposta per les arts escèniques


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2014 03:12:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MORRALLA PROGRAMA TARDOR 2014La nova programació del Morralla aposta per les arts escèniques

Els tallers es començaran a impartir el 14 d’octubre després que divendres es farà un tastet dels seus continguts i un concert per inaugurar la nova temporada

La nova Programació de Tardor que es farà durant els propers mesos al Casal de Joves, Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes començarà a partir de la setmana vinent, 14 d’octubre, i s’allargarà fins al desembre. El principal ingredient que caracteritza la major part dels cursos pràctics inclosos en la nova temporada és l’aposta per les arts escèniques amb un total de cinc tallers que tractaran sobre aquests àmbits: dansa creativa, tècniques de circ, teles i trapezi, hip hop i teatre.


Per dur-los a terme, es compta amb la qualitat i el bagatge com a professionals dels talleristes que els impartiran, així com amb la sensibilitat per al projecte educatiu de dinamització del Casal de Joves. Justament per aquest motiu els preus dels tallers són accessibles, ajustats en la mesura del possible. Així, el ventall va des dels 10 € fins els 50 €/mes, i es fan majoritàriament un dia a la setmana, entre les 17’30 i les 20’30 h en funció de cada activitat.

A banda d’aquests cinc tallers dedicats a les arts escèniques, també n’hi ha un altre de gratuït. Presentat sota el nom de Frikioci Alternatiu, inclou activitats com ara jocs de rol, manga, cosplay i altres al·licients a càrrec de l’Associació Amics de la Cultura Asiàtica. Aquest taller es farà tots els divendres, de 18 a 20’30 h, i està previst que s’allargui durant tot el curs 2014-2015.

Taller de Cervesa Artesana

Una de les principals novetats de l’actual temporada és un curs que es gestiona a través del Morralla, però que tindrà lloc fora d’aquest espai. Es tracta del Taller de Cervesa Artesana, que s’organitza amb els productors de l’empresa Cervesa Marina de Blanes. El taller, adreçat a majors de 18 anys, s’impartirà en dos dissabtes –que es concretaran amb cada grup que s’inscrigui- de 10 a 14 i de 16 a 20 h.

L’objectiu és aprendre tot el procés necessari per ser capaç d’elaborar-se la pròpia cervesa artesana, i per això el lloc d’aprenentatge serà a la Microcerveseria de l’empresa, situada al barri de Mas Florit. El preu per fer el taller és de 85 €, un cost que també inclou tant el material que farà falta per a la elaboració dels productes, com l’esmorzar i el dinar dels dos dies. Les places per participar-hi són limitades.


Esdeveniments i concerts

L’inici d’aquesta programació també marca una nova temporada en què un dels ingredients que la caracteritzarà seran les activitats de caire extraordinari, esdeveniments amb ressò que s’han consolidat amb el pas dels anys i han fet que Morralla sigui un referent tant a Blanes com als municipis de la seva àrea d’influència. En aquesta línia, aquest proper divendres es farà una presentació-inauguració amb un tastet dels tallers que es faran durant els propers mesos. La vetllada culminarà amb un concert i també inclourà altres atractius al·licients.

D’altra banda, l’endemà dissabte Morralla allotjarà la 5a Jornada d’Anime i Manga, cogestionada amb els l’Associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes; i durant els mesos de novembre i desembre s’estan acabant de tancar altres activitats i concerts en la línia escènica i musical dels tallers per a joves.

Inscripcions i Informació de la Programació del Morralla, Espai Creatiu :
   - Morralla, Espai Creatiu
    Avinguda de l’Estació, 70 nau 4
    De Dilluns a Divendres de 17 a 21 h
    Telèfon : 972 330 711

  morralla@blanes.net

  Data de realització: 10/07/2014 | Data de la darrera actualització: 10/10/2014


  © Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

  Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

  Inici de la pàgina

  © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300