Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i Lloret aposten pel teatre amateur programant Lisístrata i Parole Parole


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/09/2014 08:45:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreCBS_2Blanes i Lloret aposten pel teatre amateur programant Lisístrata i Parole Parole

Formant part del projecte del Teatre de la Costa Brava Sud, les sales dels dos municipis intercanviaran les funcions de les respectives agrupacions teatrals: El Mirall i Quantus Teatre

La sala de Blanes del Teatre de la Costa Brava Sud allotjarà aquest proper dissabte, 11 d’octubre, la representació de l’obra Lisístrata, a càrrec de Quantus Teatre. Es tracta de l’adaptació del clàssic d’Aristòfanes que ha fet recentment l’agrupació teatral lloretenca, dirigida per Joan Romà Ortiz.


La peça teatral que s’oferirà al Teatre de Blanes el proper dissabte a partir de les 9 de la nit narra les peripècies de Lisístrata i les seves amigues, un grup de dones amb les idees molt clares que es proposen un repte quimèric: aconseguir la pau al món. Són absolutament capaces de tot, exactament igual que les dones de Quantus, i per això presenten aquest espectacle que versiona la història d’una de les dames més trencadores del panorama dramaturg mundial, amb més de 2.400 anys d’història.


Quantus Teatre és un grup independent que pretén promoure l’activitat cultural. El van crear l’any 2008 actors i actrius que provenien dels cursos d’art dramàtic promoguts per l’Ajuntament de Lloret. Aquell any, la directora i actriu cubana Yaquelín Rosales va dirigir el grup a l’obra No es así como se muere; i al 2009 van estrenar Quan l’infern sigui atiat, que va ser seleccionat en l’edició del 2010-2011 del FITAG.


Per últim, l’any 2012 van estrenar Descripció d’un paisatge, de Josep Maria Benet i Jornet, amb una bona acceptació de públic i crítica. L’obra també s’ha representat a l’edició del FITAG del 2013, així com al Festival de Teatre Amateur de Sitges. Pel que fa a l’elenc que protagonitza Lisístrata, està encapçalat per Muguet Ramos, Marissa Garcia, Sònia Campos, Lali Barti, Silvia Soliguer, Mònica Garcia i Idoia Saracíbar.

Aposta pel Teatre Amateur

La representació que farà aquest proper dissabte el grup lloretenc al Teatre de Blanes forma part a un dels objectius que va menar l’any passat la posada en marxa del nou projecte del Teatre de la Costa Brava Sud: donar suport a la programació teatral amateur. En aquest sentit, després que Quantus Teatre porti la seva Lisístrata a Blanes, el grup blanenc El Mirall durà respectivament la seva darrera producció, Parole Parole a la sala de Lloret.


El grup que dirigeix Pep Alum oferirà Parole Parole al Teatre de Lloret la setmana següent, el dissabte 18 d’octubre, també a les 9 de la nit. En tots dos casos, per assistir a la representació les entrades es venen a preus populars: 3 €. L’intercanvi de les dues funcions als respectius municipis veïns vol reforçar la complementarietat del Teatre de la Costa Brava Sud, així com la varietat d’espectacles que s’hi programen.

Teatre musical per encetar la programació professional

Després que el passat setembre van començar els espectacles infantils organitzats per Rialles, la programació professional per a adults en els dos municipis s’encetarà a partir de la setmana vinent. A Blanes, el diumenge 19 d’octubre s’oferirà U, Set, U, Quatre, Segar i Batre a les 7 del vespre. La representació musical compta amb la veu narrativa de Joan Massotkleiner, la guitarra de Toti Soler i la veu de la cantant Gemma Humet. Completen l’elenc Marc Prat al contrabaix i Arnau Figueres a la percussió.


Per la seva banda, a la sala de Lloret el primer espectacle professional s’oferirà el dissabte 25 d’octubre a les 9 de la nit. Es tracta de Lo tuyo y lo mío, a càrrec de la Cia. con un canto en los dientes. Protagonitzen el musical Karen Gutiérrez, Manel Ramos i Andreu Cañadell, sota direcció de Joan M. Segura i direcció musical de Dídac Flores.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/09/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300