Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tastet d’activitats al Casal Benet Ribas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/27/2014 10:30:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tastet d’activitats al Casal Benet Ribas

Del 20 al 26 d’octubre, el Casal i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes han celebrat la “Setmana de Portes Obertes”

El Casal de Gent Gran Benet Ribas, adscrit a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, ha estat celebrant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes durant aquests darrers dies la Setmana de Portes Obertes, que s’ha allargat del 20 al 26 d’octubre. L’objectiu era donar a conèixer a tota la població en general el gran nombre d’activitats que s’hi poden fer de manera habitual. D’aquesta manera, el públic va poder tastar la varietat d’àmbits en què es mouen els usuaris de l’equipament, a l’hora que donava l’oportunitat de visitar-lo de la millor manera possible: assistint a una bona mostra d’aquestes activitats.


La Setmana de Portes Obertes ha inclòs durant tots aquests dies una recollida solidària d’aliments per Càritas que es podien lliurar de dilluns a diumenge durant l’horari del Casal Benet Ribas, és a dir. De 10 a 13’30 i de 15 a 20 h. El primer dia del cicle, el passat dilluns dia 20, es va oferir el recital La màgia de les paraules, a càrrec de diversos rapsodes que, acompanyats al piano per Maria Rosa Vidal, van aprofitar la ocasió per homenatjar la figura de Miquel Martí i Pol a través dels seus textos. Els qui es van encarregar de donar vida a les paraules del poeta van ser Concepció Casadevall, Mery Magriña, Salvadora Garcia, Jesús Ciuró i Mercè Vives.


L’endemà dimarts es va fer una ballada de sardanes a càrrec de Josep Sureda i un concert de cant coral a càrrec de la Coral Jubilate que dirigeix Maria Rosa Vidal, acompanyats al piano per Emili Bitlloch. Els següents dies es va seguir oferint una mostra de les activitats, com per exemple l’exbhició de dansa oriental, a càrrec d’Elisa Martínez, i una sessió de Country Show, a càrrec d’Esther Conesa. D’altra banda, el dijous es va fer una tertúlia literària al voltant del llibre Matins Grisos, que va comptar amb l’assistència d’excepció del seu propi autor, l’escriptor blanenc Joan Adell.


Durant el cap de setmana va ser quan es van concentrar més activitats, algunes de les quals es van traslladar a la Plaça d’Espanya perquè, d’aquesta manera, tota la ciutadania de Blanes les pogués gaudir amb més intensitat. Al llarg del matí de dissabte es va fer una exhibició de balls de saló, una altra de balls country i una desfilada de vestits de paper. D’aquesta manera, es va poder tornar a tenir la ocasió de veure les exuberants creacions que es confeccionen sota la direcció de la modista Teresa Ger. Paral·lelament, a l’interior del casal, també es va fer una exhibició de tennis taula al seu gimnàs.


D’altra banda, tant dissabte com diumenge a la tarda es van fer sengles representacions de l’obra El venedor de coca, a càrrec del grup de teatre I perquè no, que s’encarrega de dirigir Magda Falguera. Les activitats de la Setmana de Portes Obertes s’han completat amb una exposició permanent de vestits de paper que estava instal·lada a la planta baixa, i de dilluns a dimecres es va poder fer una visita guiada als tallers de manualitats i labors que s’encarreguen de coordinar Esperança Martínez, Neus Cassani, Carmen Martín de las Mulas i Consol Tolsa.


Val a dir que durant aquests darrers dies també s’han pogut visitar altres activitats fisicoesportives i culturals que es fan de manera habitual en aquest equipament. Es tracta de ioga, tai-txi, gimnàstica, gimnàstica combinada, dansa del ventre i balls de salsa. Totes les activitats que s’han estat fent en motiu de la Setmana de Portes Obertes han estat gratuïtes.
Data de realització: 10/27/2014 | Data de la darrera actualització: 10/31/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300