Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic en les actuacions pendents de la VII Fira d’Entitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/28/2014 09:50:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FIRA ENTITATS 2014Èxit de públic en les actuacions pendents de la VII Fira d’Entitats

El Teatre i el Banc dels Músics del Passeig de Mar han allotjat aquest cap de setmana diverses actuacions pendents des de la celebració de la fira

Durant el passat cap de setmana Blanes ha celebrat diverses actuacions que encara estaven pendents d’oferir-se d’ençà que es va fer la VII Fira d’Entitats, el passat mes de setembre. La pluja que va caure el segon dia de l’esdeveniment va obligar a suspendre les actuacions que s’havien programat a l’escenari del recinte firal, i ja llavors es va avançar la voluntat de l’Ajuntament de programar-les més endavant.


Teatre de Blanes, dissabte
Finalment, doncs, han tingut lloc durant aquest darrer cap de setmana: dissabte a la tarda es van allotjar al Teatre, i diumenge al matí al Banc dels Músics del Passeig de Mar. D’entre totes les actuacions que estava previst que es fessin durant aquella jornada del diumenge, se’n van reprogramar el màxim possible després que les entitats que les havien de dur a terme van poder confirmar o no la seva presència en funció dels compromisos previs a l’agenda.


Dissabte l’activitat al Teatre de Blanes es va encetar a les cinc de la tarda amb una exhibició de Sardanes, Ball Modern i Sevillanes a càrrec de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de la Casa del Mar, seguit per una actuació de pallassos a càrrec de la ONG El Bon Samarità. Pels volts de 2/4 de 7 va ser el torn d’AMA, l’Associació Musical Amateur, que va allargar el seu repertori amb diverses peces de gospell. Abans, però, va dedicar un dels temes previstos, Rosor, a en Jordi, un dels cantants de la formació vocal que, al trobar-se malament, no els podia acompanyar dalt de l’escenari, però si en canvi des del pati de butaques.


I ja que parlem del públic, val a dir que la vetllada del dissabte va comptar amb una bona presència d’espectadors. Si bé les diferents actuacions que es van anar oferint havien de competir amb la retransmissió televisiva que es feia del clàssic de futbol de primera divisió entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, val a dir que el pati de butaques del Teatre va estar força concorregut al llarg de tota la tarda.


La vetllada es va completar finalment amb dues intervencions relacionades amb la dansa. Primer va ser el torn de l’Associació Espacio Biocrearte, que primer va fer moure el públic assistent des del pati de butaques i després, a través dels seus dos monitors, va convidar als més agosarats a acompanyar-los dalt l’escenari. Tot plegat, per participar a una Master-Class de Bachata i Salsa a l’estil de Los Angeles. La invitació a ballar aviat va ser seguida pels espectadors que, finalment, van gaudir dels balls que els van oferir els membres de l’Associació Country Blanes, tancant la sessió.


Passeig de Mar, diumenge
L’endemà diumenge l’activitat es va traslladar a l’aire lliure, al Banc dels Músics del Passeig de Mar, que va acollir tres sessions al llarg del matí. Primer va ser el torn de l’associació Sóc de Cuba. Soy Popular, que va encomanar el seu bon humor i les seves ganes de ballar salsa al nombrós públic que era al passeig per aprofitar l’ambient estiuenc que encara s’ha pogut gaudir durant tot el cap de setmana, amb temperatures més pròpies d’altres mesos, que no pas quan ens trobem a uns dies de menjar-nos els panellets de Tots Sants.


El ball va ser substituït a quarts de dotze per la poesia que van recitar diversos rapsodes, en una activitat organitzada per l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales. Per últim, la sessió dominical es va tancar amb l’escenificació d’un conte per a la mainada que van oferir diversos nois i noies, així com una Master-Class de Dansa. Totes dues activitats estaven organitzades per la Fundació Oncolliga Blanes, que va instal·lar una taula informativa durant tot el matí per fer difusió de l’entitat, que s’ha donat a conèixer enguany al municipi.

Data de realització: 10/28/2014 | Data de la darrera actualització: 10/28/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300