Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Donacions solidàries per a Càritas i l’Obreria del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2014 11:17:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ardaleños2Donacions solidàries per a Càritas i l’Obreria del Vilar

La Casa d’Ardales a Blanes ha lliurat sengles talons de 800 € a cada entitat social, recollits amb els beneficis de dos espectacles que fusionaven poesia i flamenc

L’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales a Blanes ha lliurat a dues entitats socials del municipi sengles talons valorats cadascun d’ells en 800 €. Es tracta d’una banda de Càritas Interparroquial, i de l’altra de l’Obreria del Vilar, que té cura del manteniment de l’ermita que presideix el Santuari del Vilar, un paratge molt apreciat per blanencs i visitants.


L’acte de lliurament d’aquesta doble donació el va encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat dels representants de les associacions implicades, així com per diversos membres de l’equip de govern. També va participar-hi una nombrosa representació de la junta de la Casa d’Ardales a Blanes, així com de les dues entitats socials. En total, s’ha fet una donació de 1.600 €.


El president de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales, Salvador Gutiérrez, es va encarregar de fer el lliurament de les dues donacions. D’una banda, al president de Càritas Blanes, Salvador Serres, i de l’altra, a Víctor Prieto en representació de l’Obreria del Vilar. El president de la Casa d’Ardales a Blanes va explicar als assistents la satisfacció que representa per a l’entitat haver pogut fer aquesta donació, una prova del gran nombre d’activitats que organitza periòdicament.


Val a dir que les donacions s’han pogut fer fruit dels espectacles benèfics que es van oferir a principis d’aquest mes d’octubre al Teatre i al Centre Catòlic, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, que va cedir de franc la utilització de la instal·lació municipal. Es tractava de dues actuacions que fusionaven versos poètics amb cant i guitarra flamenca, en la línia d’espectacles que l’entitat ja havia organitzat amb anterioritat al municipi.


Salvador Gutiérrez també va explicar les activitats que es poden fer habitualment al local social que la Casa d’Ardales té al barri de Montferrant. En aquest sentit, va destacar la recent creació d’un grup de teatre que aquests dies està assajant una obra que té previst estrenar properament.


Per la seva banda, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va agrair l’entitat que, amb aquest gest, demostra una vegada més la implicació que sempre ha tingut amb el teixit associatiu del municipi, així com amb la vida social blanenca en general. Per últim, per tancar la trobada, tots els participants van posar per una foto de grup.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/29/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300