Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC sorteja un viatge a Nova York per a dues persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2014 09:39:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatL’ABBC sorteja un viatge a Nova York per a dues persones

La principal novetat d’aquest tradicional sorteig que organitza periòdicament l’entitat comercial és que el guanyador també rebrà 500 € per gastar-los durant el viatge

Una de les campanyes que organitza periòdicament l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), comptant amb el suport de l'Ajuntament de Blanes, és un sorteig per fer un viatge a Nova York per a dues persones, una destinació de reminiscències glamuroses i cinematogràfiques que sempre atrau una gran participació. Aquesta nova edició del sorteig inclou com a principal novetat que el guanyador del premi també rebrà 500 € per poder-los gastar durant el viatge. Val a dir que el premi inclou, a més del viatge en avió, l’allotjament per a dues persones durant una setmana.

D’entre totes les campanyes que promou l’entitat comercial, aquesta és la que sens dubte és més exitosa, i atrau cada vegada un major nombre de participants el dia en què es fa el sorteig multitudinari. Aquesta vegada el premi se sortejarà el dissabte 29 de novembre a les 16’30 h, a la Plaça dels Dies Feiners.


Sorteig Viatge a Nova York 2012
L’objectiu de la campanya no és altra que premiar la fidelitat dels clients de l’ABBC, que reben les butlletes per participar al realitzar les seves compres als establiments adherits. Com és habitual, el dia del sorteig els participants hauran de dipositar en una urna la part de la butlleta numerada i segellada per l’establiment on les hi hauran lliurat. La campanya començarà aquest primer cap de setmana del mes de novembre, i s’allargarà fins el mateix dia en què es farà el sorteig, el dia 29.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/29/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300