Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornades de Portes Obertes al CEAB


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2014 01:03:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jornades de Portes Obertes al CEAB

Els dies 20 i 21 de novembre es faran visites guiades adreçades a escolars i al públic en general per celebrar la Setmana de la Ciència

Com a organisme públic d’investigació, i dins el marc de la Setmana de la Ciència, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) ha organitzat dues jornades de portes obertes amb visites guiades que tindran lloc el 20 i 21 de novembre. A través de diversos tallers es podran conèixer les diferents línies de recerca que s’estan fent al CEAB, així com la importància del coneixement quant a l’organització i el funcionament dels ecosistemes aquàtics per fer-ne una gestió i uns usos adequats.


Activitats CEAB al Passeig de Mar, estiu 2014
A través d’aquestes visites, es podran resoldre diverses incògnites relacionades amb el món de la ciència i la tecnologia. Qüestions com ara perquè desapareix la sorra de les platges, perquè és tan famosa la gamba de Blanes, com s’estudien els estanys i els rius, o bé com funciona i per a què serveix l’Observatori Operacional del Mar Català.


Les visites guiades estaran obertes al públic en general de 18 a 19’30 h, després que durant l’horari escolar estaran adreçades als alumnes de centres d’educació que estiguin interessats. Per poder fer reserves cal posar-se en contacte amb el CEAB, al telèfon 972 336 101 (Margarita), o bé a través del correu electrònic mtur@ceab.csic.es


Data de realització: 11/12/2014 | Data de la darrera actualització: 11/12/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300