Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Trasllat provisional de l’Oficina de Turisme al Carrer Ample per les obres de millora


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2014 12:36:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes_TurismeTrasllat provisional de l’Oficina de Turisme al Carrer Ample per les obres de millora

La nova ubicació s’espera que s’hagi d’ocupar durant uns dos mesos, el temps necessari per enllestir les obres per fer que la seu de la Plaça de Catalunya millori l’acollida al visitant

Avui al matí s’ha posat en marxa la nova ubicació que, provisionalment, allotjarà l’Oficina de Turisme de Blanes mentre durin les obres de millora que s’han començat a fer a la seva seu principal de la Plaça de Catalunya. L’Oficina de Turisme provisional està situada al Carrer Ample número 11, al local en planta baixa on antigament hi havia hagut el Portal Jove.


Els primers usuaris de l'Oficina de Turisme provisional
El local provisional s’ha dotat amb les mateixes prestacions amb què comptava fins ara la seu de la Plaça Catalunya que, quan torni a obrir, haurà millorat l’espai d’atenció al visitant i la qualitat del servei d’informació turística. Val a dir a tall d’anècdota que la posada en marxa de la seu provisional no ha passat desapercebuda pels visitants del municipi, de manera que quan tot just el personal de l’oficina encara s’estava acabant d’instal·lar, ja han entrat els primers usuaris buscant informació.

Projecte de remodelació per millorar l’acollida al visitant

La remodelació projectada mantindrà l’estructura que hi havia fins ara, farà un tancament per poder guanyar en espai, es climatitzarà la nova superfície guanyada, i s’aprofitarà per introduir serveis que s’adaptin als nous temps, fent-la per tant més competitiva. El termini d’execució previst perquè s’enllesteixin les obres és d’un mes i mig, de manera que s’espera que tombant les festes de Nadal ja sigui possible posar en marxa l’Oficina de Turisme de nou en el seu emplaçament habitual.


El lloc on es troba situada l’Oficina de Turisme, a la Plaça de Catalunya, és un dels principals punts de confluència del municipi, ja que hi coincideixen les principals vies d’accés a Blanes. Un altre factor a tenir en compte és que hi conflueixen les parades de les línies de transport públic urbà i interurbà, així com els busos especials per anar fins els Jardins Botànics i l’accés al pàrking soterrat. Per tant, es tracta d’un emplaçament estratègic per a l’Oficina de Turisme de Blanes.

Data de realització: 11/24/2014 | Data de la darrera actualització: 11/24/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300