Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

“Llibres que curen” a la Biblioteca per la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/26/2014 04:18:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

“Llibres que curen” a la Biblioteca per la Marató de TV3

Es podran adquirir a 1 € o la voluntat fins al 13 de desembre, i inclouen un ampli ventall de gèneres i d’idiomes: català, castellà, anglès, francès i inclús rus o italià, entre d’altres

Per tercer any consecutiu, la Biblioteca Comarcal de Blanes ha volgut aportar el seu granet de sorra i contribuir a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor. Ho està fent de la manera més emblemàtica possible: ven llibres de segona mà pel simbòlic preu d’un euro, o bé l’aportació que el comprador vulgui fer i que es diposita en una guardiola gegantina.


La iniciativa, que es presenta sota el nom de Llibres que Curen, s’allargarà fins al dissabte 13 de desembre, la vigília en què tindrà lloc la Marató de TV3. Per participar-hi, la mecànica és fàcil: tan sols cal acostar-se a la Biblioteca Comarcal i triar i remenar a la recerca d’aquell gènere que més s’escaigui amb els gustos personals en el taulell que està instal·lat al vestíbul.


Es tracta de llibres de segona mà que provenen de donacions que es fan de manera periòdica a la biblioteca. En el seu moment no es van poder incorporar al fons bibliogràfic per criteris estrictament tècnics, però de ben segur poden garantir passar una estona entretinguda a la recerca de títols i/o autors preferits. També satisfaran lectors de tots els idiomes ja que, a banda dels que estan escrits en català i castellà, també n’hi ha en anglès, alemany, italià o fins i tot en rus, entre d’altres llengües.

A diferència de les dues anteriors edicions, en què els Llibres que curen va fer-se durant dues setmanes, enguany s’ha doblat la seva duració perquè, d’aquesta manera, es podrà reunir encara més aportacions econòmiques per col·laborar amb la causa solidària. Fins el moment l’experiència ja està anant prou bé i, prova d’això, és que el personal de la biblioteca ha hagut d’anar reposant més llibres conforme s’anava reduint l’stock.


Aquesta és una de les moltes iniciatives que durant els propers dies s’aniran fent a Blanes per contribuir a recollir diners per a la Marató de TV3. D’activitats, n’hi haurà per a tots els gustos i edats, i la major part culminaran durant la setmana del 8 al 14 de desembre, i especialment el cap de setmana del 13 i 14, quan se celebra el programa televisiu solidari.

Els Llibres que curen es podran comprar a la Biblioteca Comarcal de Blanes en l’horari en què funciona habitualment la instal·lació. A partir de l’1 de desembre i durant tot el mes, continua oberta al migdia per facilitar que els estudiants puguin preparar els exàmens i proves d’aquesta època. Per tant, l’horari durant tot el mes de desembre –excepte diumenges i festius- serà de 9’30 a 20’30 h ininterrompudament.


Data de realització: 11/26/2014 | Data de la darrera actualització: 11/26/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300