Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

David Escobedo guanya el viatge a Nova York de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/02/2014 07:07:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatDavid Escobedo guanya el viatge a Nova York de l’ABBC

Dissabte passat, malgrat la pluja que no va deixar de caure, centenars de persones van assistir al sorteig que enguany també tenia com a premi 500 € per gastar-se durant l’estada

Ja se sap que la constància és una virtut, i per això qui la conrea sovint té com a resultat que aconsegueix el què persegueix. En aquest cas, el què va aplegar dissabte passat a la tarda centenars de persones sota la pluja, a la Plaça dels Dies Feiners, era molt concret: saber si la seva butlleta seria o no l’afortunada guanyadora del premi en el sorteig que, una vegada més, havia organitzat l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre per premiar la fidelitat dels seus clients.


Aquesta vegada el públic ja no necessitava de gaire explicacions, perquè la mecànica dels sortejos que organitza l’entitat comercial és sempre la mateixa: es tracta que el públic aboqui una part de les butlletes i es quedi amb els resguards perquè, quan es canti el número guanyador, es pugui acreditar que n’és el propietari. Feia dies que els meteoròlegs anunciaven pluja pel cap de setmana, i per això l’ABBC va muntar una gran carpa perquè, almenys les butlletes i bona part del públic, estiguessin sota cobert.

David Escobedo, l’afortunat guanyador del sorteig

Després dels acostumats moments d’incertesa i intriga, farcits pel savoir faire i el bon humor d’entertainment que sempre imprimeix en aquesta litúrgia el president de l’ABBC, Lluís Pascual, va arribar el moment de saber la butlleta guanyadora. El número va ser el 8.544, lliurat per Òptica Muralla, i el seu afortunat propietari va ser David Escobedo.


Fotografies: ABBC
El guanyador, que va participar amb 9 butlletes, es va mostrar molt content, i va explicar que farà el viatge a Nova York amb la seva dona: “Em fa molta il·lusió rebre aquest premi, és fantàstic !”, va explicar lògicament emocionat. La novetat d’enguany és que aquesta vegada el premiat també s’emportarà 500 euros en metàl·lic per gastar durant les vacances, a banda del viatge que inclou el vol i l’allotjament per a dues persones durant una setmana a la Gran Poma.


Per la seva banda, el president de l’ABBC va recordar que tots els participants del sorteig són persones que han comprat en establiments de l’entitat i que, per tant: “Donen suport al teixit comercial de proximitat”. Segons Lluís Pascual, aquesta elevada participació que, una vegada més, s’ha registrat en aquest sorteig “demostra la confiança que hi ha en la petita botiga del centre del poble. Per això volem premiar-los amb regals com el viatge a Nova York”Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/02/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300