Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna Expodiver per a nois i noies de 2 a 16 anys, després que feia 6 anys que s’havia deixat de fer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2014 06:41:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EXPODIVER 2014Torna Expodiver per a nois i noies de 2 a 16 anys, després que feia 6 anys que s’havia deixat de fer

Aquesta tarda s’ha posat en marxa el parc de Nadal que es va fer per darrera vegada al 2008, després de 21 edicions. Ocupa més de 2.500 m2

Des d’avui dissabte i fins al proper diumenge 4 de gener, l’antic pavelló d’esports allotjarà Expodiver, el tradicional Parc de Nadal que durant molts anys es va estar fent a Blanes coincidint amb aquests dies de vacances escolars en què la canalla cerca entreteniments. La darrera vegada que es va celebrar aquest festival adreçat al públic infantil i juvenil va ser durant les festes de Nadal del 2008-2009, després de 21 edicions en què l’activitat havia estat una iniciativa municipal, comptant amb el suport d’un gran nombre d’entitats de la vila.


Ara, aquest renovat Expodiver està co-organitzat per l’Ajuntament de Blanes i l’empresa Ok Titans, integrada per gent de Blanes i amb seu a Malgrat de Mar. El parc de Nadal està situat a l’antic pavelló municipal d’esports, on precisament ja s’hi va allotjar durant molts anys en la seva anterior etapa.

L’accés al recinte d’Expodiver és pel Carrer Josep Tarradellas, l’entrada principal que hi ha al pavelló d’esports. L’horari de funcionament és des de les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre, i el preu de l’entrada és de 5 € per als menors de 16 anys i de 2’5€ per als majors d’aquesta edat amb consumició inclosa, a base de refrescos o aigua.

Un al·licient tant per a Blanes com per a poblacions de la rodalia

En motiu de la seva posada en marxa, aquesta tarda han visitat el festival infantil i juvenil l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Lara Torres. Els han acompanyat Kim Romero i Ramon Benito, gerent i director d’Ok Titans respectivament.


Foto: Josep Marigó, Kim Romero, Lara Torres i Ramon Benito
Durant la visita el gerent de l’empresa, Kim Romero, ha explicat: “L’objectiu d’aquesta activitat és donar un bon servei a la gent del poble després que feia molts anys que s’havia deixat de fer. Per això varem proposar recuperar el nom d’Expodiver, que a Blanes és sinònim de diversió durant les festes de Nadal. A més a més, també té aquell punt nostàlgic pels pares que portin els seus fills, ja que molts d’ells probablement s’ho van passar molt bé quan tenien la seva edat i venien a Expodiver”.


Per la seva banda, tant l’alcalde com la regidora de Promoció de la Ciutat han coincidit en assenyalar la idoneïtat de recuperar l’experiència. En aquest sentit, la regidora ha explicat: “Després que feia sis anys que s’havia deixat d’organitzar, està molt bé poder recuperar aquest espai durant les festes de Nadal, perquè porta molt bons records a tothom de la vila“. D’altra banda, Lara Torres també ha assenyalat: “Al fer-se al centre provocarem que hi hagi més activitat comercial i moviment, i per tant afavorim els comerços de Blanes perquè els seus clients comptin amb un al·licient més durant aquestes festes. Es tracta d’un esdeveniment que, per la quantitat d’entreteniments amb què compta, atraurà de ben segur no tan sols la gent del municipi, sinó també els de poblacions de la rodalia com Tordera, Palafolls, Lloret o Malgrat, entre d’altres”.

Més de 2.500 m2 de diversió per a infants i joves

Especialment adreçat a nois i noies de 2 a 16 anys d’edat, Expodiver ocupa més de 2.500 m2 i està pensat perquè també el puguin gaudir els adults, que també disposen del servei de bar que hi ha en una de les àrees d’entreteniment. Les activitats es reparteixen en tres pistes. A la primera hi ha les que estan adreçades als més petits, i allotja un escenari on hi haurà actuacions de pallassos, conta contes, i la possibilitat de lliurar la carta als reis. En aquest espai també hi ha una ludoteca infantil, tallers de manualitats i maquillatge, diversos inflables, llits elàstics i el servei de bar.


La segona pista està pensada per a un públic una mica més gran, i inclou una triple pista americana, consoles de vídeo-jocs, un toro mecànic, un inflable d’escalar i el lloc de socors. Per últim, a la pista que hi ha a l’exterior, a l’entrada d’accés al recinte, és on es pot gaudir dels circuits de segways, quads elèctrics, pompes de sabó gegants i una xurreria.


A banda d’aquestes atraccions i activitats per entretenir el públic de totes les edats, també s’han programat actuacions puntuals i itinerants al llarg dels dies en què tindrà lloc el festival. Així, hi haurà un clown que farà globoflèxia, personatges famosos com Micky Mouse o Bob Esponja, i altres sorpreses per fer esdevenir l’experiència encara més atractiva.

Tot el personal que s’encarrega d’atendre les diferents activitats que es fan en el recinte tenen la titulació de monitor en el lleure o superior. Un 90% del personal, format per uns 22 treballadors i treballadores, són gent de Blanes. Entre ells s’hi compten dos professionals en el lloc de socors que hi ha en una de les pistes, i es disposa de línia directe amb el servei d’ambulàncies en previsió que es necessités una atenció immediata.


Per últim, val a dir que un altre dels avantatges amb què compte el recinte firal no és tan sols que estigui situat al centre de la vila. Al seu costat hi ha una gran esplanada d’aparcament gratuït amb capacitat per a un miler de vehicles.

Data de realització: 12/27/2014 | Data de la darrera actualització: 12/27/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300