Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Homenatge de l’Ajuntament de Blanes a Francesc Cardús, inspector en cap de l’ABP de la Selva Litoral


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/16/2015 12:10:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Homenatge de l’Ajuntament de Blanes a Francesc Cardús, inspector en cap de l’ABP de la Selva Litoral

El cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes s’incorporarà properament a la seu de Sant Feliu de Guíxols després de més de 10 anys de servei aquí

L’Ajuntament de Blanes ha fet un acte de reconeixement a Francesc Cardús i Planas, inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral, que properament marxarà a una nova destinació dins el cos de la Policia de Catalunya. L’homenatge es va fer en privat, el vespre d’aquest passat dijous dia 15, a la sala de plens del consistori blanenc.

L’acte el va encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la regidora de la Via Pública i Policia Local, Sol Zamora, així com dels caps de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Joan Garcia i Josep Lluís Pouy respectivament. També van participar-hi regidors i regidores de l’equip de govern, així com representants dels diferents grups municipals.

Durant l’homenatge –senzill, però carregat d’emocions després de participar durant tants anys a la vida del municipi- l’alcalde va lliurar a l’inspector en cap una placa de ceràmica amb l’escut de l’Ajuntament de Blanes en agraïment als més de 10 anys de servei a la ciutat. També va ser la ocasió perquè tant el batlle com la resta de participants li manifestessin a Francesc Cardús els elogis i felicitacions per la seva dedicació i implicació que sempre ha mostrat en els diversos temes en què s’ha requerit la seva col·laboració.


Acte d'Homenatge a Francesc Cardús
L’inspector en cap de l’ABP de la Selva Litoral s’incorporarà properament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols en les mateixes funcions mentre que, recíprocament, l’actual cap es traslladarà a la seu de Blanes.

Més d’una dècada de servei a Blanes

Francesc Cardús i Planas es va incorporar a la direcció de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral amb seu a Blanes el setembre de l’any 2004 en substitució del sots-inspector Ignasi López, en motiu que aquest havia assumit l’ÀBP de la Garrotxa. Va accedir al cos dels Mossos d’Esquadra l’any 1985 i, des de llavors, va estar ocupant diverses destinacions.

Abans d’assumir la direcció en cap de la comissaria de Blanes, havia estat cap d’instructors a l’Escola de Policia de Catalunya, així com sots-cap regional a la Regió Pirineus, que té la seva base a la Seu d’Urgell. De caràcter afable i dialogant, durant tots aquests anys Francesc Cardús s’ha distingit per la seva col·laboració amb el què se li ha requerit tant des de l’Ajuntament de Blanes com des de la Policia Local i Protecció Civil del municipi, dins de les atribucions que té assignades el cos policial.
Data de realització: 01/16/2015 | Data de la darrera actualització: 01/16/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300