Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes posa en marxa una nova aplicació gratuïta per connectar-s’hi amb el mòbil


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 01/20/2015 11:18:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioBlanesRàdio Blanes posa en marxa una nova aplicació gratuïta per connectar-s’hi amb el mòbil

L’emissora municipal també ha celebrat aquest mes de gener la tradicional trobada anual amb els col·laboradors responsables dels programes radiofònics, que inclouen diverses novetats aquest any

Ràdio Blanes ha posat en marxa una nova aplicació per a telèfons mòbils que permet tota una sèrie de funcions a l’usuari per estar connectat i gestionar els continguts que estan allotjats a la seva web oficial. Aquest nou avantatge funciona tant per a telèfons mòbils Android com per a Iphone i, per descarregar l’aplicació, l’usuari no ha de pagar cap preu, ja que és gratuïta.

L’aplicació l’ha realitzat l’empresa de Barcelona Enacast que, a banda d’haver-la posat en marxa per a Ràdio Blanes, també ho ha fet en d’altres emissores municipals de localitats d’arreu del país, com per exemple Sant Just Desvern. Per descarregar l’aplicació, només cal anar al Play Store i cercar amb el buscador Ràdio Blanes, on està emmagatzemada. El principal avantatge que suposa descarregar-se l’aplicació als telèfons mòbils és que permet les mateixes funcions que es fan a través d’un ordenador (escoltar l’emissora en directe, descarregar-se programes de ràdio emmagatzemats, etc).


Trobada col·laboradors /-es de Ràdio Blanes 2015
Quan s’accedeix a l’aplicació via mòbil es desplega un menú que compta amb quatre opcions: Reproductor (per escoltar la ràdio en directe), A la Carta (per descarregar-se espais radiofònics), El Temps (que informa sobre les dades bàsiques a Blanes), i Twitter (per operar amb la xarxa social). D’altra banda, en cas que l’usuari vulgui compartit amb una altra persona algun dels programes emmagatzemats, ho pot fer a través de qualsevol xarxa social que està integrada a l’aplicació.

Trobada anual amb els col·laboradors de Ràdio Blanes

La nova aplicació que ha posat en marxa Ràdio Blanes amb el suport de l’empresa Enacast va ser un dels temes que es va donar a conèixer durant la tradicional trobada anual que s’ha realitzat durant aquest mes de gener. L’acte, que van encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i la regidora de Ràdio Blanes, Lara Torres, té l’objectiu de reconèixer el treball desinteressat que duen a terme la cinquantena de col·laboradors i col·laboradores amb què actualment compta l’emissora municipal.


Es tracta dels homes i dones que fan possible els programes de contingut que avui dia conformen la graella de l’emissora municipal de l’Ajuntament de Blanes, i que no reben cap compensació monetària per la seva tasca. Per aquest motiu, tant l’alcalde com la regidora van sumar-se a les paraules d’agraïment que els va adreçar la directora de l’emissora, Joanna Fernández, que va recordar que, sense la seva feina, no seria possible que es pogués tirar endavant la programació de Ràdio Blanes. Actualment la graella ofereix diversos programes que s’emeten en diferents franges horàries de dilluns a dissabte amb espais de tota mena i per a gustos ben diferents, que es poden descarregar a la carta a través del web www.radioblanes.cat

Novetats en la programació de Ràdio Blanes

Coincidint amb el proper mes de febrer Ràdio Blanes té previst incorporar dos nous programes a la graella. D’una banda, hi haurà l’espai La Taverna, sobre música d’havaneres i cançó de taverna, que s’oferirà cada diumenge de 10 a 11 del matí, i que serà presentat per Ramon Soto. D’altra banda, les tardes dels divendres serà el torn d’En Confiança, un programa conduït per les psicòlogues Sandra Gutiérrez i Montse Badia que informarà i resoldrà temes relacionats amb la família, la parella, la sexualitat, els fills, etc.


Al marge d’aquestes dues novetats, l’emissora ha tornat a posar en marxa aquesta setmana L’Educació a la Ràdio, un espai del Centre de Recursos Pedagògics La Selva II en què els alumnes, professors i directius dels centres escolars de Blanes tenen l’oportunitat d’expressar-se a través de les ones. Enguany és el segon curs en què es pot escoltar el programa, que s’emet cada dimarts a partir de 2/4 de 4. La programació de l’emissora municipal també inclou la retransmissió en directe dels plens municipals, així com les connexions horàries amb els butlletins informatius de La Xarxa de Comunicació Local.



Data de realització: 01/20/2015 | Data de la darrera actualització: 01/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300