Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Jove posa en marxa noves activitats adreçades a aquest públic


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/24/2015 12:52:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Jove posa en marxa noves activitats adreçades a aquest públic

Algunes de les novetats per aquest primer trimestre són un taller per editar vídeos amb el mòbil, un Club de Lectura Juvenil i un grup al Facebook conjuntament amb Lloret

En motiu de l’acte de celebració del primer aniversari, ahir al vespre es van donar a conèixer al públic assistent les principals novetats que s’estan posant en marxa durant aquest primer trimestre del 2015, adreçades al públic juvenil. Es tracta d’activitats organitzades des de la Biblioteca Jove, pensades perquè segueixin motivant l’esperit creatiu i literari dels principals usuaris d’aquest servei.


La directora de la Biblioteca, Gemma Ciuró, presenta les novetats
Una d’elles serà la que s’ha anomenat Atrevei-te a Mirar, un taller de tècnica audiovisual per utilitzar el mòbil com a eina d’edició de vídeos. S’impartirà en quatre sessions els dies 6, 13, 20 i 27 de febrer, de 6 a 8 de la tarda. El taller teòrico-pràctic anirà a càrrec del realitzador i director de documentals i curtmetratges de Blanes Jaume Pujadas, és gratuït i compta amb un total de 15 places limitades exclusivament per a joves de 15 a 18 anys.


Usuaris de la Biblioteca Jove
L’altra novetat que es posarà en marxa properament serà la creació d’un Club de Lectura Juvenil que es vol fer inicialment un cop cada dos mesos, amb la possibilitat que s’ampliï la periodicitat en funció del ressò i l’èxit que vagi assolint. La idea és que es faci les tardes dels divendres, de cinc a sis, i anirà a càrrec de Verònica Moreno, tècnica-auxiliar de la Biblioteca Comarcal.


Per últim ahir divendres, coincidint amb el primer aniversari de la Biblioteca Jove de Blanes, es va posar en marxa un nou grup de Facebook gestionat conjuntament amb la Biblioteca de Lloret. Es tracta d’Espai Jove:@biblioblanes/@bibliolloret, un nou recurs a les xarxes socials que es posa a l’abast dels joves de les dues poblacions, a través de l’enllaç https://www.facebook.com/groups/bibliolloretespaijove/

Biblioteca Jove: un espai exclusiu per aquest públic

Fins que no es va posar en marxa aquest nou espai, la Biblioteca Comarcal comptava amb una sala infantil, una sala de lectura i un altell per fer consultes, dos espais aquests últims on és necessari el silenci per permetre la concentració. Precisament pensant que aquest requisit era el què impedia que els joves se sentissin prou a gust, va ser quan va sorgir la idea fa més d’un any de posar en marxa la Biblioteca Jove.


Si bé el nou espai funciona com annex a la Biblioteca Comarcal –s’hi accedeix des del seu vestíbul-, està suficientment allunyat de les àrees de treball com perquè els qui utilitzen la Biblioteca Jove no destorbin la resta d’usuaris. D’altra banda, el fet que funcioni autònomament, de manera que no necessita la presència de cap dels membres de la plantilla, fa que els joves se sentin més al seu aire, i puguin actuar amb major llibertat quan es reuneixen per estudiar o fer treballs en grup.Data de realització: 01/24/2015 | Data de la darrera actualització: 01/24/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300