Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Oficina de Català obre nova matrícula dels cursos de català per a adults


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/29/2015 12:34:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

OficinaCatalaL’Oficina de Català obre nova matrícula dels cursos de català per a adults

Els cursos inclouen exàmens oficials a l’aula per obtenir els certificats oficials vàlids per als informes d’estrangeria d’integració i d’arrelament social

Coincidint amb l’inici d’un nou any, l’Oficina de Català de Blanes ha posat en marxa un nou període d’inscripcions per assistir als cursos que començaran el proper mes de febrer, inclosos en el període del curs acadèmic 2014-2015. El nou període cobrirà els mesos de febrer a juny i inclou una nova oferta de cursos breus i específics.


Matriculacions Cursos Català 2014-2015
L’oferta consta de 12 cursos de tots els nivells, amb exàmens oficials a l’aula: des dels cursos d’acollida lingüística fins al nivell superior. Durant els propers mesos també s’oferiran tallers de llengua de 6 hores de durada cadascun per treballar aspectes concrets de gramàtica i d’ortografia. Es tracta de qüestions com ara la puntuació, l’accentuació i la dièresi, els pronoms febles, etc.

En total, hi ha cinc nivells amb els quals es poden obtenir els certificats oficials: A2, B1, B2, C1 i C2. Val a dir que els certificats oficials que s’expedeixen en el nivell d’acollida lingüística són vàlids per als informes d’integració social i d’arrelament social.

L’informe d’estrangeria d’integració social per a la renovació i/o modificació de la residència temporal serveix per acreditar l’esforç d’integració de la persona estrangera en el procés de renovació de la seva autorització de residència temporal. Per això, està dirigit als estrangers empadronats en un municipi de Catalunya que vulguin renovar la seva autorització de residència temporal i que no compleixin algun dels requisits previstos per a la renovació de l’autorització.


Per la seva banda, l’informe d’estrangeria d’arrelament social serveix per acreditar la integració social en el procés d’obtenció d’una autorització de residència temporal per arrelament social. En aquest sentit, està adreçat a les persones estrangeres empadronades en un municipi de Catalunya que volen tramitar una autorització de residència temporal per arrelament social.

Les inscripcions hi ha temps per formalitzar-les fins al 13 de febrer, i es poden fer als matins, de dilluns a divendres de 9’30 a 14 h, així com a les tardes de 17 a 18 h, de dilluns a dijous. Cal anar a la Casa de la Cultura, on hi ha l’Oficina de Català, situada al Carrer Jaume Arcelos número 7. Més informació: www.cpnl.cat/blanesData de realització: 01/29/2015 | Data de la darrera actualització: 01/29/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300