Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes allotjarà el 2 de febrer el Sorteig de la Copa del Rei d’Hoquei


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/30/2015 11:04:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)L’Ajuntament de Blanes allotjarà el 2 de febrer el Sorteig de la Copa del Rei d’Hoquei

La competició tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Blanes del 26 de febrer a l’1 de març, i enfrontarà els millors equips de l’estat espanyol, la majoria catalans

El sorteig del quadre de competició de la Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins tindrà lloc el proper 2 de febrer a les 11 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, ciutat que allotjarà la competició del 26 de febrer a l’1 de març. A l’acte hi assistiran l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; el president de la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), Carmelo Paniagua; i Lluís Ferrer, president del Comitè Nacional d’Hoquei sobre Patins. Tanmateix, també hi participaran un jugador i els entrenadors dels clubs classificats per disputar la competició.


Presentació Eurockey Cup 2014 a la Sala de Plens
Durant l’acte se sortejaran els aparellaments per jugar els partits dels quarts de final, així com tot el quadre de la competició. Per això, hi haurà quatre caps de sèrie, que no es podran enfrontar entre ells en els quarts de final. Les bases de competició de la Copa del Rei d’Hoquei estipulen que els creuaments de semifinals aparellin al guanyador dels quarts de final que juguen el primer i quart classificats per un costat i el segon contra el tercer per l’altre.
D’aquesta manera, FC Barcelona i Reus Esportiu estaran aplegats en el mateix costat del quadre, mentre que l’HC Liceo i CP Vic estaran a l’altre. Els quatre equips que configuren l’altra bomboData de realització: 01/30/2015 | Data de la darrera actualització: 01/30/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300