Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 6.000 espectadors han omplert la Ciutat Esportiva Blanes per presenciar la Copa del Rei d’Hoquei


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2015 11:01:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 6.000 espectadors han omplert la Ciutat Esportiva Blanes per presenciar la Copa del Rei d’Hoquei

Durant quatre dies Blanes ha estat la capital estatal d’aquest esport, culminant amb l’emocionant final que ha significat pel CP Vic aixecar la quarta copa des de 1999

La Ciutat Esportiva Blanes ha bullit d’activitat aquests darrers dies a través de la 72a edició de la Copa del Rei d’Hoquei Patins que s’hi ha allotjat des del dijous 26 de febrer i fins ahir diumenge, 1 de març. Durant aquests quatre dies, Blanes ha esdevingut la capital de l’estat espanyol de l’hoquei patins a través d’un esdeveniment esportiu de primer ordre que organitzava la Federació Espanyola de Patinatge amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres empreses i institucions.


Final Copa del Rei d'Hoquei - Fotografies: David Albuixech
La competició va culminar ahir al migdia amb el partit de la final que va enfrontar el CP Vic amb el FC Barcelona, i que finalment va significar per l’equip osonenc poder aixecar la seva quarta Copa del Rei que va rebre el capità de l’equip, Titi Roca, de mans de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó. L’acompanyaven a la pista el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, entre d’altres autoritats que ahir van encapçalar l’acte oficial de cloenda. Així, també van participar el representant territorial de l’Esport de la Generalitat, Josep Pujols, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos.


Més de 6.000 espectadors durant tota la competició

Els quarts de final de la Copa del Rei es van jugar dijous i divendres, mentre que dissabte l’emoció va estar més que servida a través de les dues semifinals que havien de decidir els dos equips que s’haurien d’enfrontar a la final per proclamar al campió. Tot aquest seguit d’encontres va significar una constant afluència de públic a la Ciutat Esportiva Blanes, que es va omplir amb més de 6.000 espectadors sumant les quatre jornades. La major part es van concentrar durant el cap de setmana: dissabte (amb les dues semifinals) i diumenge (amb la final).


Només comptant el duel final que va servir per dirimir quin dels dos equips catalans alçaria el preuat guardó, ja va propiciar que la pista blava de la Ciutat Esportiva s’omplís amb més de 1.800 espectadors disposats a no perdre’s cap detall de l’enfrontament. L’emoció va estar servida fins el darrer segon ja que, mentre el FC Barcelona cercava aixecar el seu vintè títol de la Copa del Rei, els osonencs enfilaven el repte d’assolir la seva quarta victòria en aquesta competició, cosa la qual va ser possible amb el resultat final de 2 gols a 1 amb sengles trets marcats per Ferran Font i David Torres.


El CP Vic, tercers en la OK Lliga, classificats pels quarts de final de la Lliga Europea i campions de Copa en tres ocasions en els darrers set anys, van fer seva la història de David contra Goliath i van plantar cara a uns rivals amb més recursos que, amb tot, també van fer gala del seu bon fer, aportant encara més vistositat i emoció al partit. Els qui van viure amb més intensitat l’esdeveniment, sense cap mena de dubte, van ser els nombrosos aficionats del Vic que lluïen els colors del seu equip no tan sols en la indumentària, sinó també amb pintades al front i a les galtes, i que rugien com una sola persona cada vegada que algun dels jugadors osonencs apuntava a la porteria blau-grana o un jugador de l’equip rival s’acostava perillosament a la pròpia porteria osonenca.


Sigui com sigui, els dos equips van propiciar un espectacle emocionant i entretingut, gaudit al 100% per la nombrosa afició que compartia un emocionat i efervescent espai al costat dels espectadors amants d’aquest ràpid esport que no permet adormir-se si es vol fruir amb tota la seva plenitud. L’enfrontament final de la competició es va decidir després de tres actives jornades de quarts de final disputades dijous i divendres, i les semifinals que van ser especialment intenses la tarda i vespre del passat dissabte, 28 de febrer.


La importància d’aquest esdeveniment esportiu també ha quedat palès en el desplegament informatiu que hi ha hagut per part de diversos mitjans de comunicació tant nacionals com d’arreu de l’estat espanyol. La Federació Espanyola de Patinatge ha acreditat un centenar de periodistes i tècnics, que corresponien a una 40ena de mitjans escrits, digitals, radiofònics i televisius. En aquest darrer sentit, hi ha hagut quatre televisions que ahir diumenge van oferir la final de la Copa del Rei en directe: Esport3, Teledeporte, La Xarxa i TVG.

Data de realització: 03/02/2015 | Data de la darrera actualització: 03/02/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300