Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Medicina del segle XXI a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/03/2015 11:59:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Medicina del segle XXI a Aula Blanes

La propera xerrada que es farà a la Biblioteca el dimarts 10 de març anirà a càrrec del Dr. Ricard Solé i tractarà sobre biomedicina i els reptes de futur en aquest camp

El proper dimarts 10 de març, a partir de les 8 dels vespre, la Biblioteca Comarcal de Blanes allotjarà una nova conferència organitzada per Aula Blanes. Presentada sota el títol Biologia Sintètica: de les malalties a la biosfera, anirà a càrrec del Doctor Ricard Solé, professor i investigador de l’ICREA, l’Institut Català de Recerca i Estudis Avançats.

Ricard Solé treballa a la Universitat Pompeu Fabra, on és el cap del Laboratori de Sistemes Complexes situats al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.Dóna classes de Biomatemàtiques, principis de disseny biològic i biocomputació, i a més, és professor extern al Santa Fe Institute a New Mexico (EEUU) i és membre de diferents consells i comitès científics.


Dr. Ricard Solé
La seva xerrada intentarà donar un visió de la medicina del segle XXI. En aquest segle el nostre potencial per modificar i fins i tot crear sistemes vius s'ha accelerat i ens permet entendre millor un gran nombre de fenòmens (com els orígens de la vida o dels organismes complexos) a la vegada que obre la porta a una nova biomedicina. De la mateixa manera en d'altres camps, com la vida artificial o la robòtica evolutiva, estem en condicions d'imitar sistemes naturals i apropar-nos a qüestions fonamentals sobre la naturalesa de la intel·ligència.

En la conferència es tractaran aquest temes i es plantejaran els reptes futurs relacionats amb la biosfera i la nostra supervivència que podrien trobar noves respostes en la capacitat de modificar la biosfera. Com és habitual a totes les xerrades que organitza Aula Blanes, la sessió es tancarà amb un torn obert de preguntes per al conferenciant.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/03/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300