Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de participació en la jornada i la regata benèfica per l’AME organitzada al Club Vela Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/11/2015 03:57:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AME - Logo Junts contra l'AMEÈxit de participació en la jornada i la regata benèfica per l’AME organitzada al Club Vela Blanes

Durant tot el cap de setmana hi ha hagut diverses activitats per recollir fons econòmics, a banda de la Regata Solidària Trofeu Primavera 2015, amb la participació de 120 esportistes

Nombroses persones van participar durant tot el cap de setmana passat en les diverses activitats que es van organitzar al Club Vela Blanes per recollir fons econòmics a favor de la investigació de l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal. D’una banda, es va disputar la Regata Solidària Trofeu Primavera 2015 que va aplegar 120 esportistes d’arreu de Catalunya i Andorra, i de l’altra, al tram del Passeig de la Mestrança que hi ha sobre el Club Vela Blanes, s’hi van instal·lar inflables i diverses parades.


Activitats de la Campanya "Junts contra l'AME"
A les parades s’hi podia comprar diversos articles relacionats amb la campanya solidària com ara samarretes, polseres, pastissos i altres productes. Al costat de les parades on es venia el material solidari també es va instal·lar una barra de bar on s’oferia menjar i beguda a preus populars per contribuir també en la recollida de fons econòmics.


La recaptació de les inscripcions a la regata solidària, sumada a l’aportació de diversos col·laboradors (Porcus, OK Titans, El Tall, Construcam, Óptica Muralla, Espolla, Pastisseria Marina, etc), així com la venda de números per una rifa que es va fer el diumenge (on es van obsequiar samarretes del Barça, l’Espanyol, el Madrid i el Girona) anirà destinada íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.


Diumenge es va viure a les instal·lacions del Club Vela Blanes una festa viscuda amb especial intensitat de primera mà pels pares de l’Aran, en Pipo i l’Esther, lligats a l’entitat a través del Jutge de Regates i col·laborador del CVB, Jaume Sabaté. Van acompanyar-los en la festa el president i vicepresident segon de l’entitat, Amadeu Nualart i Oriol Sobirà respectivament, el comodor Xavi Manresa, el vocal en Junta David Cabré i el mestre de cerimònies Juanmi Aguirre.


Festa entrega guardons Club Vela Blanes - Fotografia: Alfred Farre
La propera activitat que està previst fer per continuar recollint fonts econòmics en la campanya Junta contra l’AME tindrà lloc el diumenge 22 de març a les 12 h del migdia. Es tracta de La Sansi Aran marxa, una cursa popular benèfica de 3 Km sense límit d’edat que tindrà lloc al veí municipi de Lloret de Mar amb sortida i arribada a la pista d’atletisme.

120 participants a la Regata Solidària Trofeu Primavera

La regata solidària es va disputar en les classes Optimist, 420 i Europa, i els seus participants van navegar per aportar el seu granet de sorra i col·laborar en la investigació de l’AME. En l’àmbit estrictament esportiu, val a dir que després que el dissabte es van poder disputar tres proves, la manca de vent que hi va haver l’endemà diumenge va provocar que finalment es suspengués la competició d’aquesta jornada, quedant la classificació amb les mateixes posicions assolides el dia anterior.


Regata Solidària Trofeu Primavera 2015
D’aquesta manera, els cinc primers llocs de la classe Optimist se’ls han repartit esportistes del CV Palamós i el Club Vela Blanes; Dani Cabré va ser segon a la general, i Martina Casañé cinquena. Al grup 3, en Guillem Manresa va ocupar el tercer lloc, mentre que el seu germà, Aleix Manresa, dins el grup 2, es va situar a la segona posició. Molt notable també va ser l’actuació d’Emma Cabré, que va quedar 29a amb més de 10 embarcacions per darrere.


Pel que fa a la classe Europa, l’únic representant blanenc, David Ordóñez, es va classificar a la 21a plaça liderada per Miquel Salazar, del CN Estartit, amb tres primers llocs. Dins la classe 420, les parelles formades per Gimeno/Casañe i Sarquella/Sastre es van classificar a la cinquena plaça. D’altra banda, Pol Vila i Paula Amezaga van ser setens, i Lucas Casañé i Marc Béjar onzens. Menció a banda va merèixer l’actuació d’Ariadna Béjar, que va tornar a competir amb Jordi Béjar, i que va tancar a la desena posició.


Per últim, en la classe creuer van participar sis embarcacions: Waikiki, Beagle, Korrigan, Tossut, Stragos i Rotllana, que van fer una prova de sis milles on finalment el iot de Jordi Vilar va ser el què va quedar situat més alt del podi.Data de realització: 03/11/2015 | Data de la darrera actualització: 03/11/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300