Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nova Web de Pediatria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/24/2015 08:13:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaNova Web de Pediatria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

A http://cuidantinfants.salutms.cat/ s’hi pot trobar des de consells d’alimentació fins a què fer quan un infant es troba malament, amb l’objectiu d’apropar l’atenció pediàtrica a la població

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) ha endegat una nova pàgina web per posar a l’abast de tothom informació pediàtrica fiable i contrastada, ja sigui per a les famílies interessades o per a professionals del sector. La iniciativa s’emmarca en la voluntat d’anar millorant la comunicació amb la ciutadania en general, apostant per la creació de dispositius que facilitin un accés directe entre els centres de la corporació i la població.

A http://cuidantinfants.salutms.cat/ l’equip de Pediatria de la CSMS, que també compta amb un apartat de presentació, ha creat diversos llocs d’interès. Un d’ells és el de normes sobre diferents temes de salut, on s’hi troben consells d’alimentació per a les diferents edats, prevenció d’accidents, informació sobre vacunes, etc. Un altre apartat és el que inclou les patologies més prevalents, on s’explica què cal fer en casos de diarrea, bronquitis, febres i les afeccions més comunes que pateix la mainada.


Es tracta de consells de salut que fan servir els professionals que atenen els nens i nenes a les dependències de la CSMS. Qualsevol infant visitat a la corporació, independentment del nivell assistencial (des de primària fins a hospitalització), disposa d’informació permanent i actualitzada en aquesta nova plana web, a banda de les recomanacions que rebi dels professionals quan el visiten.

Plana de referència per a temes pediàtrics

L’objectiu és que la nova web de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva esdevingui en un lloc de referència per a tots els temes pediàtrics. Per això disposa d’enllaços a d’altres planes d’interès, com ara farmàcies de guàrdia, Sanitat Respon, o la programació de visites en línia de la CSMS. També inclou una agenda sobre l’activitat del servei de Pediatria, així com temes relacionats amb els infants.

D’altra banda, des de la pàgina web es pot accedir al programa La visita comença a casa. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre les famílies i els professionals per preparar de forma més personalitzada les visites de control, i on les famílies contesten abans de la visita un qüestionari que troben a la web amb preguntes sobre alimentació, hàbits de l’infant i altres temes. A més a més, hi ha la possibilitat que les famílies demanin informació concreta a través d’un apartat en forma de blog.Data de realització: 03/24/2015 | Data de la darrera actualització: 03/24/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300