Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Set dotacions de cossos d’emergències intervenen en l’extinció d’un foc als afores de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2015 10:55:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Set dotacions de cossos d’emergències intervenen en l’extinció d’un foc als afores de Blanes

L’incendi no ha provocat cap víctima i ha tingut lloc en una caseta deshabitada on s’han trobat indicis que havia estat ocupada. Han intervingut efectius de la Policia Local de Blanes, Mossos d’Esquadra, Bombers i el SEM

Un total de 7 dotacions corresponents a diversos cossos d’emergències locals i de la Generalitat han intervingut en l’extinció d’un incendi que ha tingut lloc la matinada d’avui divendres en una caseta situada als afores de Blanes, en un descampat emplaçat en una zona boscosa propera al barri de La Plantera. Més concretament, han intervingut 3 patrulles de la Policia Local de Blanes, 2 camions del cos de Bombers; 1 patrulla dels Mossos d’Esquadra i 1 ambulància del SEM.


El foc no ha provocat cap víctima i ha deixat molt malmesa la casa que està deshabitada, tot i que s’han trobat indicis que estava ocupada almenys per un parell o més persones que en aquell moment no estaven al seu interior. Malgrat no s’ha temut perquè l’incendi pogués causar més danys col·laterals pel seu emplaçament als afores, el fet que hi hagués una bombona de butà al seu interior augmentava el risc d’una possible explosió, la qual cosa ha estat controlada pels efectius d’emergència, que han evitat que així fos.


La Policia Local de Blanes ha rebut avís que s’estava produint el foc quan eren els volts de 2/4 de 12 de la nit d’aquest passat dijous, donant-se per tancada l’actuació pels volts de les 2 de la matinada d’avui divendres. Les posteriors investigacions a les restes de l’habitatge sinistrat hauran de determinar quines poden haver estat les causes que van originar l’incendi.


Data de realització: 03/27/2015 | Data de la darrera actualització: 03/27/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300