Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de Blanes, a favor de la perllongació de la C-32


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2015 09:11:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellEl ple de Blanes, a favor de la perllongació de la C-32

El PSC i CiU van rebutjar la moció d’EUiA-ICV en contra del projecte de la C-32, que també va comptar amb el recolzament del PP i la regidora no adscrita

El punt que va generar més interès a l’ordre del dia del ple municipal celebrat ahir al vespre per l’Ajuntament de Blanes va ser la moció presentada per EUiA-ICV en contra del projecte de perllongació de la C-32 fins a Lloret. Abans que comencés la sessió plenària, diverses persones es van concentrar davant la façana del consistori, convocats per la CUP, ERC i la federació proposant de la moció, per expressar el seu rebuig al projecte impulsat per la Generalitat.

Els dos punts més destacats de la proposta d’acord demanaven d’una banda que es mostrés el rebuig del consistori blanenc envers l’ampliació de l’autopista C-32, i de l’altra que s’organitzés una consulta popular sobre el projecte. Finalment, el tema va ser rebutjat amb els vots en contra del PSC i CiU, mentre que el PP i la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega, van donar suport a la moció presentada per EUiA-ICV.


Intervenció Joan Mora durant el ple municipal
Abans que es passés a debatre aquest punt, va parlar en el ple Joan Mora, representant provisional a Blanes de la Plataforma Aturem la C-32. Durant la seva intervenció, qui també és portaveu de l’Associació Salvem Pinya de Rosa va defensar la necessitat de protegir el patrimoni natural -els paratges de Les Planes, els Tres Turons, Sant Pere del Bosc, l’Àngel i les Alegries-, ja que entén que el projecte no s’està fent correctament i a més no considera que es tracti d’una infraestructura prioritària.

Pel que fa a la resta de punts de l’ordre del dia del ple, els dos primers es van aprovar per unanimitat, sense necessitat d’entrar a votar. D’una banda, es va ratificar la modificació dels estatuts del Consorci de la Costa Brava, i de l’altra l’aprovació inicial de l’avantprojecte del nou Reglament que regularà tots els mercats municipals de venda no sedentària que es fan al terme municipal de Blanes.

L’ordre del dia de la sessió va incloure una segona moció, presentada per EUiA-ICV, que tampoc va prosperar. En aquest cas, la proposta d’acord va ser rebutjada amb els vots en contra del PSC i el PP, l’abstenció de CiU i l’únic recolzament –a banda dels proposants- de la regidora no adscrita.

Val a dir que la sessió plenària es va encetar amb els 21 regidors i regidores, així com el públic assistent a la sala d’empeus per mantenir un minut de silenci com a senyal de dol per les víctimes de l’accident aeri que dimarts passat va acabar amb la vida de 150 persones.Data de realització: 03/27/2015 | Data de la darrera actualització: 03/27/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300