Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup de ball de Daniel Candelas i el grup Con Otro Aire omplen el Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/31/2015 03:02:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ardaleños2El grup de ball de Daniel Candelas i el grup Con Otro Aire omplen el Teatre

Organitzat per l’Associació d’Ardaleños y Amics d’Ardales de Blanes, l’intens espectacle de ball i cant flamenc va servir per celebrar el Dia d’Andalusia a càrrec d’aquesta entitat

El Teatre de Blanes es va omplir dissabte passat per allotjar la tradicional celebració que cada any per aquestes dates organitza l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales de Blanes per celebrar el Dia d’Andalusia que s’escau el 28 de febrer. La única diferència respecte anys anteriors és que no va ser possible comptar amb la nombrosa delegació ardalenya encapçalada pel seu alcalde que viatja a Blanes per encapçalar les diferents activitats que s’organitzen.


Espectacle Dia d'Andalusia amb Dani Candelas i Con otro aire
Tal i com va explicar el president de l’entitat, Salvador Gutiérrez, la raó va ser la inauguració dels treballs de restauració que s’han enllestit recentment en un dels llocs d’interès amb què compta la localitat malaguenya: el Caminito del Rey, que va ser inaugurat l’any 1920 pel rei Alfons XIII. Precisament aquest indret serà un dels que es visitarà durant l’excursió que organitza l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales en motiu de Sant Isidre. L’expedició blanenca sortirà des d’aquí el 7 de maig, s’hi estarà 10 dies i el dia 13 és quan tindrà lloc la visita al Caminito del Rey.


Escola de Ball Dani Candelas
Celebració del Dia d’Andalusia

Enguany se n’han complert 17 d’ençà que l’entitat va iniciar la tradició d’organitzar diverses activitats per festejar el Dia d’Andalusia. En aquesta ocasió, l’acte central va ser un intens i complet espectacle de clara essència blanenca: el cos de ball de Daniel Candelas i el grup Con otro aire, tots dos de Blanes. Aquest doble reclam va fer que dissabte passat es veiessin ben poques butaques buides al teatre. Les previsions de poder presenciar un bon espectacle es van complir amb escreix gràcies a l’art dels dos principals ingredients.


Al llarg de l’espectacle es van poder veure els números que la companyia de Dani Candelas ofereix a la sala de Santa Susanna on treballen de manera estable, així com les intervencions dels nens i nenes i els joves que formen part de la seva Escola de Ball. A la segona part, la fusió de la música en directe amb el grup Con otro aire, sumada amb l’art de la dansa en diàleg constant, va ser encara més hipnòtica. Si a tot això li afegim l’estimació que, com dèiem, sent la gent de Blanes envers els dos grups que actuaven, el resultat va ser certament clamorós.


Com a final de festa es va comptar amb la intervenció del cantant Frank Rojo, que va oferir dues peces en directe. La segona cançó va ser una versió aflamencada del clàssic popularitzat per un altre Frank, en Frank Sinatra, My Way, que va dedicar a una nena del públic molt especial que seia a primera fila amb la seva família: la Yaiza. La vetllada es va tancar amb la interpretació en directe de l’himne d’Andalusia, i un càlid i perllongat aplaudiment testimoni de la bona estona que havia passat el públic durant gairebé dues hores.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/31/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300