Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la Masterclass a favor de la Plataforma de Dones de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/13/2015 06:14:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la Masterclass a favor de la Plataforma de Dones de Blanes

Es va celebrar diumenge passat a la Ciutat Esportiva, amb el suport del Club Feel Fitness & Flow, en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora

La Plataforma de Dones de Blanes va culminar aquest passat cap de setmana els actes organitzats en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que s’escau el 8 de març. Prop de 200 persones van participar en una Masterclass a favor de l’entitat que es va allotjar a la pista groga de la Ciutat Esportiva Blanes. Ho va fer comptant amb el suport del Club Feel Fitness & Flow, que es va encarregar d’impartir la vetllada.

La intensa i molt aplaudida sessió esportiva es va encetar a les 11 del matí i es va allargar fins a les 2 del migdia. Durant tres hores, doncs, la proposta va ser practicar diverses modalitats a cavall entre el ball i l’esport: Zumba, Sh’Bam, Bodybalance, etc. La major part de participants van ser dones d’entre 25 i 35 anys -tot i que també es va comptar amb la presència de tres homes-, així com amb noies més joves i més grans que aquestes edats.


Masterclass a la CEB - Fotografies: Montse Romera
Entre les primeres cal comptar sobretot amb diverses atletes que concorrien en una competició que s’allotjava durant el matí a la Ciutat Esportiva Blanes. Una vegada havien enllestit la seva participació en Gimnàstica Rítmica –organitzat pel Club Rítmica Blanes-Vitry-, algunes d’elles es van voler afegir a l’animada activitat que, si per alguna cosa es va caracteritzar, va ser pel bon ritme, el dinamisme i el bon humor que hi va imperar.

Aquesta ha estat la primera vegada que la Plataforma de Dones de Blanes ha organitzat una Masterclass, després que la idea va sorgir arran de la darrera edició de la Fira d’Entitats de Blanes celebrada el setembre de l’any passat. Un dels monitors del Club Feet Fitness & Flow va proposar a l’entitat la seva col·laboració organitzant aquest esdeveniment, una idea que des de la plataforma es va veure de manera molt positiva.


Inicialment la Masterclass s’havia programat pel diumenge 22 de març, com a complement a l’altra activitat que ja s’havia fet el 5 de març, una sessió de vídeo-fòrum que es va allotjar al Centre Cultural Els Padrets. Quan la Plataforma de Dones es va assabentar que aquell mateix dia es faria una cursa popular a Lloret de Mar per recaptar fons per la investigació de l’AME (Atròfia Muscular Espinal), es va decidir ajornar-la fins el diumenge 12 d’abril perquè, d’aquesta manera, es podria assistir als dos actes, i sense interferir en l’acte benèfic lloretenc.
Data de realització: 04/13/2015 | Data de la darrera actualització: 04/13/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300