Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ple extraordinari per designar els membres de les Meses Electorals de les Municipals del 24-M


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2015 11:32:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ple extraordinari per designar els membres de les Meses Electorals de les Municipals del 24-M

Aquest matí s’ha celebrat la sessió que ha inclòs com a únic punt a l’ordre del dia el sorteig per escollir els components per a les 40 meses electorals que hi haurà per votar el 24 de Maig

L’Ajuntament de Blanes ha celebrat avui dilluns, a quarts de nou del matí, un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia. Es tractava de fer el sorteig per a la designació dels membres que han de formar part de les meses electorals que s’han de constituir en motiu de les Eleccions Municipals que se celebraran d’aquí a tres setmanes, el 24 de maig.

El sorteig ha servit per escollir els 360 membres que fan falta per cobrir les 40 meses dels 16 col·legis electorals que hi ha arreu de Blanes de cara a aquestes votacions. Per a cada mesa s’han hagut de triar nou persones: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres sis són per cobrir els dos suplents que fan falta per a cadascun dels tres càrrecs.


Ple extraordinari 27 abril 2015
Al llarg dels propers dies, els ciutadans de Blanes que hagin estat escollits al sorteig realitzat avui al matí per ser membres titulars o suplents d’alguna de les meses rebran la corresponent notificació de la Junta Electoral de Zona (JEZ), a través de l’Ajuntament de Blanes. En cas que vulguin recórrer, ho hauran de fer a través de la JEZ de Santa Coloma de Farners, que serà qui haurà de resoldre les al·legacions que es presentin.

Nou col·legi electoral a les Municipals del 24-M

De cara a les Eleccions Municipals del 24 de maig, una de les principals novetats que hi haurà a Blanes -pel que fa a les seus on s’haurà d’anar a exercir el dret a votar- serà el canvi d’ubicació al barri de Mas Florit. Aquesta seu electoral estarà situada al nou local de l’Associació de Veïns, a la pista esportiva que està emplaçada a la confluència dels carrers Puigmal i Bassegoda.


Un altre canvi respecte l’anterior comtessa electoral del 2014 és que al Col·legi Electoral situat a l’Escola Napoleó Soliva, al barri de La Plantera, s’ha repartit la ubicació de les 4 meses que li pertoquen. D’aquesta manera, després de les queixes que van haver respecte que hi havia una excessiva aglomeració de gent al haver de compartir un mateix espai, dues de les meses estaran situades al menjador de l’escola, mentre que les altres dues s’han traslladat al vestíbul de l’edifici d'educació infantil.

Per últim, val a dir que tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin consultar online les llistes del cens electoral del municipi per informar-se sobre on està situada la seu on hauran d’anar a votar, ho poden fer a través de la web de l’Ajuntament de Blanes, a la següent adreça: http://blanes.cat/eleccionsData de realització: | Data de la darrera actualització: 04/27/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300